Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gestul lui Florinel Coman după schimbare în România – Israel 1-1: “De ce să faci asta?”

Ce gest a făcut Florinel Coman după ce a fost schimbat în a doua repriză a meciului România - Israel, scor 1-1 în preliminariile Euro 2024.
10.09.2023 | 15:22
Gestul lui Florinel Coman dupa schimbare in Romania  Israel 11 De ce sa faci asta
Florinel Coman a făcut un gest controversat după ce a fost înlocuit în România - Israel 1-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost titular în egalul dintre România și Israel, scor 1-1 în preliminariile Euro 2024. „Șeptarul” celor de la FCSB a fost înlocuit în minutul 56 cu Valentin Mihăilă. După ce a ieșit de pe teren, Coman a salutat jucătorii și staff-ul tehnic și a mers direct la vestiare.

Gestul lui Florinel Coman după schimbare în România – Israel 1-1: “De ce să faci asta?”

Florinel Coman a pasat excelent cu exteriorul la faza golului marcat de Alibec în prima repriză cu Israel. Jucătorul vicecampioanei României a fost scos de pe teren la scurt timp după ce oaspeții au egalat pe tabelă prin Gloukh.

ADVERTISEMENT

Ajuns pe marginea terenului, Florinel Coman i-a salutat pe jucători și a mers direct la vestiare. Extrema FCSB-ului nu a urmărit de pe bancă ultima jumătate de oră din meci.

„Mihai (n.r. Stoichiță), spune-mi o chestie, nu pricep. De ce a plecat Coman la cabină și nu a stat să vadă meciul mai departe? După meci a dat mâna cu toți și a plecat la vestiare, nu a mai stat să vadă ultimele 30 de minute de pe bancă.

ADVERTISEMENT

E un gest normal? Era accidentat? De ce nu a rămas să vadă meciul?”, a fost nedumerirea lui Horia Ivanovici. Coman a fost notat cu 4 în presa din Israel după prestația de pe Arena Națională.

Mihai Stoichiță nu își explică gestul lui Florinel Coman: „Totul era normal”

Florinel Coman a fost primul jucător înlocuit de Edi Iordănescu în partida cu Israel. Camerele TV au surprins nemulțumirea fotbalistului de la FCSB care a rostit mai multe cuvinte în drumul spre marginea terenului.

ADVERTISEMENT

„Totul era normal, era acolo. Asta nu mă întreba pe mine că nu știu”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, despre gestul controversat al lui Florinel Coman.

Cornel Dinu, dur cu Florinel Coman: „La nivel internațional e florăreasa care aduce flori”

Cornel Dinu a avut un discurs extrem de dur după România – Israel 1-1. Fostul selecționer îl consideră pe Florinel Coman un fotbalist bun pentru nivelul fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Totuși, „Procurorul” a sesizat că Florinel Coman nu poate face față la nivel internațional și l-a ironizat pe jucătorul de la FCSB. La noi în SuperLiga mai face niște fente, ăia mai dorm pe acolo că sunt apărătorii pe care îi avem de nivelul fotbalului nostru.

Florinel, la nivel internațional a dovedit că poate doar să fie florăreasa care aduce flori și ne face ziua frumoasă”, a spus Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30 la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este LIVE doar pe FANATIK.RO. În aceleași zile, emisiunea rulează în premieră pe contul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ce gest controversat a făcut Coman după ce a fost schimbat în România - Israel

ADVERTISEMENT