Fotbal international

Gestul suspect al lui Milan Borjan din PSG – Steaua Roşie Belgrad 6-1! A râs la al şaselea gol primit! Video

12.10.2018 | 18:58
Gestul suspect al lui Milan Borjan din PSG  Steaua Rosie Belgrad 61 A ras la al saselea gol primit Video
ADVERTISEMENT

Meciul PSG – Steaua Roşie Belgrad 6-1 este suspectat de blat, iar gestul lui Milan Borjan, portarul sârbilor, după ce a primit al şaselea gol ar putea să aibă alte conotaţii în lumina acuzelor. Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat că UEFA vrea să deschidă o anchetă după ce un oficial al campioanei Serbiei ar fi pariat cinci milioane de euro pe înfrângerea la cinci goluri diferenţă a echipei din Belgrad.

În minutul 81 al meciului jucat pe “Parc des Princes”, la scorul de 5-1 pentru campioana Franţei, Neymar a marcat al şaselea gol al parizienilor dintr-o lovitură liberă. Milan Borjan, portarul Stelei Roşii Belgrad, a fost fără replică şi a început să râdă când a scos mingea din plasa porţii.

ADVERTISEMENT

Gestul suspect al lui Milan Borjan din PSG – Steaua Roşie Belgrad 6-1 explicat după meci

Gestul suspect al lui Milan Borjan din meciul meciul PSG – Steaua Roşie Belgrad 6-1 a fost observat imediat şi a făcut înconjurul internetului. La finalul partidei, portarul de 30 de ani a explicat de ce a râs după golul primit de la Neymar. “Nu m-a dernajat că a marcat de trei ori. Viaţa fără un pic de umor devine mai grea”, a declarat Milan Borjan la finalul meciului de la Paris.

Milan Borjan a jucat de-a lungul timpului pentru Quilmes (Argentina), Rad (Serbia), Sivasspor (Turcia), FC Vaslui, Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), Radnicki Nis (Serbia), Korona Kielce (Polonia) şi Steaua Roşie Belgrad (Serbia). Portarul de 30 de ani a bifat 39 de selecţii pentru echipa naţională a Canadei.

ADVERTISEMENT