Fotbal international

PSG – Steaua Roşie Belgrad 6-1. Neymar, hat-trick de senzaţie! Parizienii au făcut show!

03.10.2018 | 21:37
PSG  Steaua Rosie Belgrad 61 Neymar hattrick de senzatie Parizienii au facut show

Partida PSG – Steaua Roşie Belgrad s-a jucat pe stadionul Parc des Princes din capitala Franţei, în cadrul celei de-a doua runde a grupei C din Champions League. Socotită drept una dintre marile favorite ale acestei ediţii pentru câştigarea trofeului trupa pregătită din acest sezon de germanul Thomas Tuchel a plecat cu stângul, dar eşecul a venit pe un teren unde foarte greu o echipă poate smulge măcar un egal. PSG a pierdut cu 3-2 pe Anfield Road din Liverpool, după ce a avut forţa de a reveni de la 2-0, dar a primit golul fatal în ultimele momente ale jocului. Steaua Roşie Belgrad, socotită drept cenuşăreasa grupei, a furnizat o mică surpriză, făcând 0-0 acasă cu Napoli.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

UPDATE, ora 21:47 / S-a terminat meciul PSG – Steaua Roşie Belgrad 6-1.

Min. 80 / GOOOOOOL PSG! Neymar reuşeşte tripla cu un nou gol marcat din lovitură liberă.

Min. 74 / GOOOOOOL Steaua Roşie Belgrad! Marko Marin a înscris cu un şut din unghi.

Min. 70 / GOOOOOOOL PSG! Kylian Mbappe marchează cu un şut din interiorul careului.

Min. 42 / GOOOOOOOOL PSG! Angel Di Maria a deviat în poarta sârbilor mingea primită de la Meunier.

Min. 37 / GOOOOOL PSG! Cavani a marcat cu un şut din interiorul careului.

Min. 22 / GOOOOOOOL PSG! Neymar reuşeşte dubla după o pasă primită de la Kylian Mbappe.

Min. 20 / GOOOOOOL PSG! Neymar a deschis scorul din lovitură liberă.

UPDATE, ora 19:55 / A început meciul PSG – Steaua Roşie Belgrad.


UPDATE, ora 19:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul PSG – Steaua Roşie Belgrad.

PSG: Areola – Meunier, Kimpembe, Silva, Bernat – Verratti, Rabiot – Mbappe, Neymar, Di Maria – Cavani

Steaua Roşie Belgrad: Borjan – Stojkovic, Savic, Degenek, Rodic – Marin, Jovicic, Krsticic, Simic – Causic – El Fardou Ben


PSG – Steaua Roşie Belgrad LIVE VIDEO Telekom Sport 1, Digi Sport 1 şi Look Plus

Partida de la Paris, dintre PSG şi Steaua Roşie Belgrad, va putea fi urmărită pe trei posturi TV: Telekom Sport 1, Look Plus şi Digi Sport 1. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida de pe Parc des Princes o puteți face online și de pe telefonul mobil, laptop, etc.

PSG - Steaua Roşie Belgrad. În primul meci sârbii au produs o surpriză, 0-0 acasă cu Napoli. Fază din meci
PSG – Steaua Roşie Belgrad. În primul meci sârbii au produs o surpriză, 0-0 acasă cu Napoli.

Este clar că pe sârbi îi aşteaptă cu adevărat infernul la Paris, pentru că gazdele vor declanşa o ofensivă furibundă, trioul Neymar-Cavani-Mbappe fiind unul dintre cele mai puternice linii de atac din lume. Pentru Steaua Roşie Belgrad este aproape imposibil să reziste unui asemenea tăvălug ofensiv, mai ales că PSG va beneficia şi de revenirea mijlocaşului italian Marco Verratti, un jucător care poate oferi multe pase de gol, dar care poate şi finaliza cu uşurinţă.

Live stream PSG – Steaua Roşie Belgrad. Cum mai puteţi vedea meciul online

PSG atrage ca un magnet toate posturile de televiziune şi nu putea fi altfel în România. Aşa încât aveţi trei opţiuni pentru a viziona spectacolul de pe Parc des Princes din Paris, Telekom Sport 1, Digi Sport 1 sau Look Plus. În ultima etapă de campionat PSG s-a impus lejer la Nice, cu scorul de 3-0, pe terenul unei echipe care, de obicei, face viaţa grea oaspeţilor, în timp ce sârbii au odihnit mulţi titulari în partida de acasă cu modesta Mladost Lucani şi au fost la un pas de o mică surpriză, câştigând, in extremis, cu 2-1.

Echipe probabile PSG – Steaua Roşie Belgrad. Fără Buffon şi Dani Alves

PSG (4-3-3): Areola –  Meunier, Thiago Silva, Marquinhos, Bernat –  Verratti, Rabiot, Di María – Neymar, Mbappé, Cavani. Antrenor: Thomas Tuchel

STEAUA ROŞIE (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Degenek, Savić, Rodić –  Jovičić, Krstičić –  Kafu, Marin, Gobeljić –  Ben Nabouhane. Antrenor: Vladan Milojevic

PSG nu poate conta pe aportul portarului italian Gigi Buffon, care e suspendat pentru răbufnirea din Real Madrid – Juventus din sezonul trecut, pe brazilianul Dani Alves, nici acum refăcut şi pe fundaşul Kurzawa, accidentat. Steaua Roşie nu îl are tocmai pe principalul om de gol, Boakye, care e refăcut, dar nu are meciuri în picioare şi antrenorul nu vrea să rişte.

PSG – Steaua Roşie Belgrad, cote la pariuri

Casele de pariuri nu acordă nici cea mai mică şansă sârbilor în acest meci. Este cea mai scăzută cotă la victorie, pentru PSG, din toate partidele din a doua rundă din grupele Champions League. PSG are cota 1,08 pentru victorie şi 1,20 pentru un succes la minim două goluri. Un egal are 11,5, iar bomba competiţiei, adică un succes al Stelei Roşii, e cotat la 37,00. Şi over 2,5 e o joacă, doar 1,25, poate ceva mai bună soluţia 3-6 goluri, cotă 1,40 sau cea cu două goluri în prima repriză pentru parizieni, 1,45.