Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață l-a speriat pe Robert Niță! Scenariul “horror” pentru toți fanii rapidiști la derby-ul cu FCSB: “Gândește-te la asta!”. Video exclusiv

Gheorghe Mustață a avut o replică savuroasă pentru Robert Niță în timpul emisiunii Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
06.05.2023 | 08:15
Gheorghe Mustata la speriat pe Robert Nita Scenariul horror pentru toti fanii rapidisti la derbyul cu FCSB Gandestete la asta Video exclusiv
Gheorghe Mustață, replică savuroasă pentru Robert Niță Gândește-te la asta. Ascultă la mine!. Hohote de râs la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Liderul de galerie al FCSB-ului este ferm convins că echipa sa de suflet va fi deja campioană la meciul cu Rapid, iar fanii giuleștenilor vor veni pe stadion să asiste la sărbătoarea „roș-albastră”.

Gheorghe Mustață, replică savuroasă pentru Robert Niță

Gheorghe Mustață a avut un schimb de replici savuroase cu Robert Niță, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, transmițându-i fostului atacant al Rapidului să fie pregătit să asiste la bucuria de titlu a FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Niță să mai ia în calcul și asta, că noi vom sărbători titlul cu ei acolo! Luați în calcul! Robert, ascultă la mine! La ce se întâmplă în momentul de față, eu așa gândesc.

La ce se întâmplă în momentul de față, cu două echipe în spate, cu voi și cu Farul, gândește-te ce înseamnă ca noi să sărbătorim titlul și voi să stați sus la cucuieți, acolo.

ADVERTISEMENT

Fac pariu că nu mai vine niciun suporter. Păi să vii să mă vezi pe mine cum iau titlul? Noi o să sărbătorim cu ei titlul pe Arena Națională. Ia în calcul!”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Mergi cu mine pe teren să ridicăm cupa!”

„Eu am luat în calcul altfel! O să se joace meciul, o să stăm la cucuieți acolo, unde ai spus, și o să ai și tu ocazia să plângi, dar nu de bucurie! La asta nu te-ai gândit”, a fost replica lui Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață – Roberțică, tată, stai liniștit că nu e o problemă asta, tu știi bine…

Robert Niță – Îmi dau cuvântul de onoare, fii atent ce spun, dacă meciul ăsta o să fie decisiv, vin la meci, stau în galerie și îți aduc și portretul lui Talpan să te uiți la el.

Gigi Mustață – Vii și stai lângă mine!

Robert Niță – Nici chiar așa că nu sunt masochist!

Gigi Mustață – Fii atent! Să nu cumva să mergi cu mine pe teren și să ridicăm cupa împreună.

ADVERTISEMENT

Robert Niță – Dacă o ridicați cum ați ridicat-o în ultimii șase ani, merg cu plăcere.

Gigi Mustață – Crezi tu că Șumudică e prost? A spus că e cea mai mare umilință să sărbătorești la meciul direct, adică noi să jucăm la mișto, să băgăm puști și juniori, iar ei să se uite, noi așteptăm să se termine meciul, să sărbătorim.

„Eu vă zic așa, ca să nu vă mai certați. Ultimul meci să nu mai conteze la nimic, pentru că o să fie Farul campioană!”, a fost intervenția amuzantă a lui Dănuț Lupu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT