Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, indignat de delegarea CCA pentru derby-ul Farul – Rapid: „Nu înțeleg. E slab!”. Video exclusiv

Robert Niță a fost extrem de indignat după delegarea făcută de CCA pentru derby-ul Farul - Rapid. „Centralul” a fost ironizat în direct la FANATIK SUPERLIGA.
05.05.2023 | 18:11
Robert Nita indignat de delegarea CCA pentru derbyul Farul  Rapid Nu inteleg E slab Video exclusiv
Robert Niță, indignat de delegarea CCA pentru derby-ul Farul - Rapid Nu înțeleg. E slab!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la derby-ul care deschide etapa a 7-a din play-off-ul SuperLigii, Farul – Rapid, pe Cătălin Popa. Partida de la Ovidiu este programată sâmbătă, 6 mai, de la ora 21:30.

Robert Niță, indignat de delegarea lui Cătălin Popa pentru derby-ul Farul – Rapid: „Mi se pare un arbitru slab”

Cătălin Popa va fi ajutat de la margini în derby-ul Farul – Rapid de către Florin Neacșu și Marius Marica, în timp ce în camera VAR se vor afla Sebastian Colțescu și Daniel Mitruți, asistent. Al patrulea oficial a fost delegat Kovacs Szabolcs.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost extrem de iritat după delegarea lui Cătălin Popa la derby-ul Farul – Rapid, fiind convins că „centralul” nu poate să țină ritmul cu jucătorii, din cauza problemelor cu greutatea. „Eu nu înțeleg delegările astea, pe cuvântul meu. Mie mi se pare un arbitru slab.

El va fi depășit în primul rând de ritmul partidei. Eu cred că aici e problema. Poate să țină de vreunul?”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cătălin Popa a arbitrat înfrângerea Rapidului cu Sepsi din play-off: „Pentru Gică Hagi sună bine”

Cătălin Popa s-a aflat la centru la partida Sepsi – Rapid, scor 2-0 în etapa cu numărul 3 din play-off-ul SuperLigii. De asemenea, „centralul” a arbitrat ultima oară la Ovidiu derby-ul câștigat de Farul, scor 3-1 cu FCSB. „E arbitrul de la Rapid cu CFR când a văzut două penalty-uri pentru voi. Pentru Rapid.

Dacă Feșnic e suspendat… Nu poate să arbitreze doar Feșnic. A arbitrat meciul Rapidului cu CFR Cluj din Giulești și a arbitrat tot în Giulești o înfrângere a voastră. Cu el afară Rapid nu a marcat. A arbitrat înfrângerea Rapidului la Sepsi, scor 0-2 în play-off.

ADVERTISEMENT

Iar ultimul lui meci la Constanța pe stadionul unde va arbitra mâine seară este Farul – FCSB 3-1. Pentru Gică Hagi sună bine delegarea lui Cătălin Popa. Vorbim de cifre nu despre altceva”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Crăciunescu s-a lăsat. Mă mir că n-a spus nimic Gică Hagi”, s-a amuzat Dănuț Lupu pe seama deciziei CCA de a îl delega pe Cătălin Popa la Rapid – Farul. „Porumboiu nu poate”, a adăugat și Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

 

ADVERTISEMENT