News

Giani Kiriță a ajuns de urgență la spital! Ce diagnostic i-au pus medicii

01.06.2019 | 18:13
Giani Kirita a ajuns de urgenta la spital Ce diagnostic iau pus medicii

Giani Kiriță, fostul mare fotbalist al clubului Dinamo București are probleme de sănătate. În cursul zilei de sâmbătă, acesta a ajuns la spital, pentru analize amănunțite, din pricina unei umflături în zona abdomenului. După ce l-au consultat, doctorii i-au prescris medicația necesară.

Ce spune Giani Kiriță despre problemele de sănătate prin care trece

Cunoscut și pentru aparițiile sale în diverse concursuri televizate, precum Exatlon, Giani Kiriță a avut parte de o sperietură pe cinste în prima zi de weekend. Aflat în Timișoara, pentru a lua parte la Festivalul Discoteca, în cadrul căruia vor concerta numeroase personalități ale scenei muzicale din anii ’80 și ’90, fostul fotbalist nu s-a simțit tocmai bine, acuzând dureri puternice în zona abdomenului. Ajuns la Spitalul de Urgență, alături de un prieten, medicii i-au dat asigurări că, din fericire, nu este nimic grav, însă va trebui să meargă la farmacie, pentru dezinfectant și pansament, pe care să le aplice peste rană.

Am o infecție cutanată în stânga abdomenului. O infecție, nimic grav. Mă deranja, de aceea m-am dus la spital. Mi s-a recomandat să iau ceva de la farmacie, dezinfectant și pansament. Totul e ok acum. Am mers la medic pentru că mă jena” , a declarat Giani Kiriță, pentru Cancan.ro.

Giani Kiriță, fostul jucător al lui Dinamo. Sursa foto:lbertatea.ro
Giani Kiriță, fostul jucător al lui Dinamo. Sursa foto:lbertatea.ro

Discoteca Festival, cel mai mare concert din Timișoara

Festivalul Discoteca, eveniment la care participă și fostul fotbalist al lui Dinamo, Giani Kiriță, reunește la Timișoara cele mai mari nume ale muzicii anilor ’80 și ’90. Timp de trei zile, în perioada 31 mai-2 iunie, nostalgicii vor avea parte de artiști precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, care vor urca pe scena amplasată pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara. Decorurile spectaculoase, acțiunile interactive, flash mob-urile inedite, suvenirurile și cele mai delicioase food truck-uri, își propun să recreeze atmosfera acelor vremuri.