Life

Gianina din Las Fierbinți, primele declarații despre sarcină! Ce viitor va avea bebelușul Ancăi Dumitra

Gianina din Las Fierbinți face primele declarații după anunțul sarcinii, făcut pe Instagram! Actrița Anca Dumitra e gata de rolul vieții sale!
22.04.2024 | 16:30
Gianina din Las Fierbinti primele declaratii despre sarcina Ce viitor va avea bebelusul Ancai Dumitra
Gianina din Las Fierbinți, primele declarații după anunțul sarcinii. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți este însărcinată! Anca Dumitra a împărtășit bucuria veștii cu fanii ei, prin intermediul platformei Instagram, unde a postat și câteva fotografii în care își etalează burtica.

Gianina din Las Fierbinți, primele declarații după ce a anunțat public că e însărcinată

Copilul pe care Anca Dumitra îl va naște este rodul iubirii dintre ea și soțul ei, un afacerist extrem de bogat pe nume Manfred Spendier. Cei doi s-au căsătorit, de altfel, anul trecut și se pare că au trecut repede la treabă, din moment ce familia lor se va mări.

ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți și soțul ei se pregătesc intens pentru creșterea copilașului, al cărui sex rămâne încă un secret. De altfel, Anca și Manfred nu vor duce cu siguranță deloc grija banilor în ce-l privește pe micuț. Vedeta câștigă bani frumușei din actorie, iar partenerul ei învârte leii cu lopata!

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați! Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”, a declarat Anca, Gianina din Las Fierbinți, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Actrița din sitcomul de la PRO TV este la prima experiență ca mamă, la vârsta de 36 de ani. Vestea sarcinii el al doilea eveniment major din viața Ancăi în ultimul an, după nunta făcută în secret, pe 30 aprilie 2023, cu soțul austriac.

Despre interpreta personajului Gianina din Las Fierbinți știm câte ceva, însă despre soțul ei se cunosc puține lucruri. În primul rând, bărbatul cu care se iubește Anca nu face parte din lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT

E de înțeles faptul că vedeta de la PRO TV refuză să vorbească prea mult despre viața personală. De altfel, nici pe tema nunții nu a făcut mare tam-tam, cu excepția unor declarațiii făcute anul trecut pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Soțul Ancăi Dumitra face bani frumoși din agricultură

Manfred Spendier face bani frumoși din agricultură, iar în România are afaceri din anul 2011. Soțul Ancăi scoate profituri de milioane de lei anual din Titan Machinery, o companie care distribuie utilaje agricole și materiale de construcții.

ADVERTISEMENT

Despre afacerea și adaptarea în România, milionarul cu care se iubește Gianina din Las Fierbinți a vorbit într-un interviu de acum 6 ani pentru o publicație de nișă. Încă din 2018 l-a bătut gândul să deschidă o fermă mare la noi, însă tot timpul i-a fost ocupat munca la firma de echipamente agricole.

„Trebuie să te focusezi bine pe ceea ce faci. Nu poţi să faci câte puţin din toate şi să iasă bine. Sunt foarte ocupat şi implicat în proiectele companiei Titan Machinery. De când am venit aici, sunt ocupat cu munca în proporţie de 90%. Îmi place tare mult cum s-a dezvoltat firma.

Ca să creez o fermă, trebuie să mă implic, să fiu eu prezent acolo. Ceea ce nu aş putea să fac acum. Este o investiţie mare, mai ales dacă vrei să faci asta de la zero. În plus, gândul îmi stă tot la ferma de acasă. Asta deoarece eu voi prelua toată munca de acolo”, mărturisea Manfred Spendier pentru revista Ferma. 

Așadar, bebelușul Ancăi Dumitra va avea o copilărie pe care nu mulți părinți o permit pentru pruncii lor. Spunem asta întrucât numai tăticul, excluzând banii pe care Anca îi ia de la PRO TV, îi poate asigura un viitor luminos prichindelului.

În anul 2022, de pildă, cu firma mai sus menționată, potrivit datelor consultate de FANATIK, soțul Gianinei a avut un profit net de 14.993.000 de lei, în creștere față de 2021 (11.106.000 lei).

ADVERTISEMENT