Fotbal intern

Gică Hagi, amuzat de faptul că Florin Tănase a făcut pe impresarul pentru a-l duce pe Vînă la FCSB. “Eu, dacă mă supăr, îmi trece!”

13.07.2019 | 12:54
Gica Hagi amuzat de faptul ca Florin Tanase a facut pe impresarul pentru al duce pe Vina la FCSB Eu daca ma supar imi trece

Gică Hagi s-a amuzat de faptul că Florin Tănase a făcut pe impresarul pentru a-l transfera pe Ionuț Vînă la FCSB. Decarul vicecampioanei României a fost mandatat de Gigi Becali să vorbească la FC Viitorul Constanța pentru a-l putea duce pe mijlocașul în vârstă de 24 de ani la formația roș-albastră.

Gică Hagi, amuzat de faptul că Florin Tănase a făcut pe impresarul pentru a-l duce pe Vînă la FCSB

Gică Hagi susține că Gigi Becali nu a acționat corect în momentul în care l-a pus pe Florin Tănase să sune la Viitorul, dar recunoaște că nu s-a supărat pe patronul vicecampioanei României, cel care îi este fin.

“Asta e, ce să facem… mai rău e că Gigi iese și zice. Nu e normal, dar nu ne supărăm. Eu, dacă mă supăr, îmi trece”, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro. Întrebat despre cum decide să lase jucătorii să plece, “Regele” a declarat. “La noi, orice jucător poate pleca. Eu îl intreb pe jucător dacă își dorește, dar mă gândesc și eu dacă e bine și pentru jucător, dar și pentru noi”, a spus Gică Hagi pentru sursa citată mai sus.

Ionuț Vînă în meciul CFR Cluj - Viitorul, scor 0-1, în Supercupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă în meciul CFR Cluj – Viitorul, scor 0-1, în Supercupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

Cum s-a făcut transferul lui Ionuț Vînă la FCSB

Ionuț Vînă a semnat în cursul zilei de joi, 11 iulie, un contract valabil pe cinci sezoane cu FCSB, formație la care va încasa un salariu anual în valoare de 150.000 de euro și la care are o clauză de reziliere de 20.000.000 de euro. Pentru a putea să îl aducă la vicecampioana României pe Ionuț Vînă, Gigi Becali l-a mandatat pe Florin Tănase să discute cu Gică Hagi.  Atacantul FCSB-ului nu a dorit să îl contacteze pe patronul Viitorului, dar i-a transmis prin intermediul lui Ianis că Becali e dispus să plătească 750.000 de euro pentru Vînă.

În cele din urmă, Gică Hagi a acceptat oferta venită de la FCSB pentru Ionuț Vînă, dar a dorit să păstreze 10% dintr-un viitor transfer al mijlocașului în vârstă de 24 de ani care este cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro.