Sport

Gică Hagi, mesaj pentru suporterii lui Galatasaray după transferurile lui Olimpiu Moruţan și Alexandru Cicâldău: “Trebuie să aveţi răbdare”

Gică Hagi, fosta mare legendă a celor de la Galatasaray, are un mesaj pentru fanii clubului la care a făcut istorie.
25.08.2021 | 09:12
Gica Hagi mesaj pentru suporterii lui Galatasaray dupa transferurile lui Olimpiu Morutan si Alexandru Cicaldau Trebuie sa aveti rabdare
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, cel mai de succes fotbalist român de la gruparea “Cim Bom Bom”, idolatrizat chiar și acum de către suporterii lui Galatasaray, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre transferul celor doi la fostul său club. Olimpiu Moruţan s-a transferat la formaţia turcă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Gheorghe Hagi, primele declarații după transferurile lui Moruțan și Cicâldău

Părerea fostului mare fotbalist este aceea că ambii jucători au nevoie de timp pentru a se acomoda în Turcia.

ADVERTISEMENT

“E îmbucurător că doi jucători români ajung la un club atât de mare cum e Galatasaray. Trebuie să fie conştienţi că trebuie să facă acel salt valoric, au nevoie de timp de adaptare. Trebuie să aveţi răbdare cu ei.

E o schimbare destul de mare când ajungi la un club atât de mare, cu alt ritm, altă intensitate şi trebuie să le dăm timp. Sunt jucători talentaţi amândoi, atât Cic, cât şi Moruţan. Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray, înseamnă că sunt valoroşi”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Moruțan se alătură unor nume precum Hagi și Popescu

Olimpiu Moruțan va fi transferat la Galatasaray pentru 5,7 milioane, conform lui Gigi Becali.

Dacă transferul jucătorului român se va perfecta, el va fi al 15-lea fotbalist român care joacă pentru formația turcă. Se va alătura unor nume precum: Gheorghe Hagi,Gică Popescu, Florin Batru sau Iosif Rotariu.

Moruțan poate primi numărul 10 la Galatasaray! Giovani Becali a făcut anunțul

Giovani Becali a vorbit pe aeroport, chiar înainte de a pleca spre Turcia despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, anunțând că va purta o discuție cu Fatih Terim pentru a îi oferi românului triocul cu nr 10.

ADVERTISEMENT

„Să sperăm că se va adapta la Galatasaray. Cu Terim am colaborat 10-12 ani, am scris istorie cu el. Vreau să vorbesc cu Terim să îi dea numărul 10 lui Moruțan.

Să vedem dacă i-l dă și dacă va face față, să înțeleagă ce înseamnă presiunea. De la Sneijder nu a mai avut Galatasaray număr 10 și asta vreau să discut”

ADVERTISEMENT

„FCSB și Galatasaray s-au înțeles. Plecăm în această seară cu Turkish la Istanbul, iar mâine (n.r. – miercuri, 25 august) după vizita medicală Moruțan va semna cu Galatasaray.

Cifrele transferului sunt cele pe care vi le-a spus Gigi Becali în FANATIK, a declarat Giovani Becali în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT