Sport

Gică Hagi nu-l iartă pe Ștefan Târnovanu pentru declarațiile de după FCSB – CFR Cluj: „Să nu uite când a luat 10-0 și plângea pe teren!”

Gică Hagi nu l-a iertat pe Ștefan Târnovanu pentru declarațiile făcute la finalul confruntării dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0.
15.05.2023 | 20:15
Gica Hagi nul iarta pe Stefan Tarnovanu pentru declaratiile de dupa FCSB  CFR Cluj Sa nu uite cand a luat 100 si plangea pe teren
Gică Hagi nu-l iartă pe Ștefan Târnovanu pentru declarațiile de după FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Regele” i-a amintit tânărului portar al vicecampioanei României când a plâns pe teren pentru că FCSB pierdea meciurile cu Silkeborg, din grupele Conference League, la același scor 0-5. Acesta l-a avertizat să nu cumva să plângă din nou duminică, după Farul-FCSB.

Gică Hagi nu-l iartă pe Ștefan Târnovanu pentru declarațiile de după FCSB – CFR Cluj

Gică Hagi nu l-a iertat pe Ștefan Târnovanu pentru declarațiile pe care portarul le-a făcut după FCSB-CFR Cluj și l-a avertizat să nu cumva să plângă după meciul direct de duminică, 21 mai:

ADVERTISEMENT

„Vom vedea! Când juca la Iași poate știa el ceva, nu știu. E normal, fiecare ține cu echipa lui, dar cred eu că e destul de tânăr și trebuie să vorbească despre echipa lui.

Să nu-i amintesc de acel 10-0 când plângea pe teren. Să nu cumva să plângă și duminică seara. E tânăr, e bine să-și vadă de treaba lui și să nu vorbească despre alții!”.

ADVERTISEMENT

„Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România, a demonstrat pe teren, lumea e mulțumită! Fiecare să vorbească despre echipa lui, noi nu am vorbit despre alții”, a mai spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

De ce s-a enervat Gică Hagi pe Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu a făcut mai multe insinuări la finalul meciului cu CFR Cluj, spunând că Farul a fost ajutată de-a lungul campionatului: Cred că singurul cuvânt, senzațional. Începând de la suporteri, au creat o atmosferă senzațională, am avut pielea de găină.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că le-am făcut o bucurie foarte mare. Mergem cu gândul la victorie cu Farul, să nu fie echipa campioană așa cum au zis. Să le stricăm bucuria și să ne bucurăm noi aici peste două săptămâni”.

„Am vorbit toată săptămâna, am plecat de la ideea să nu luăm gol. Dacă nu luăm gol, cu siguranță vom marca, pentru că avem în față niște jucători senzaționali. Prima repriză a fost de tatonare, dar nu au avut ocazii, nu au ajuns la poartă. A fost acea bară deviată. Am avut emoții, dar șansa se mai și întoarce.

ADVERTISEMENT

Dacă în ultimele etape am simțit că toată lumea trage cu cei Farul, în această seară, Dumnezeu le-a așezat frumos, am câștigat. Mai avem două meciuri, le vom câștiga și vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei, ne dăm viața, câștigăm și nu mă mai interesează restul”, a mai spus Ștefan Târnovanu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,77 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT