Fotbal intern

Gică Popescu a analizat-o pe FCSB: “Steaua e stinsă”

18.09.2018 | 21:42
Gica Popescu a analizato pe FCSB Steaua e stinsa

Gică Popescu a analizat-o pe FCSB şi vede o situaţie dificilă la echipa patronată de Gigi Becali. “Baciul” spune că principalul lucru care le lipseşte jucătorilor antrenaţi de Nicolae Dică este atitudinea. Mai mult, faptul că nu există o echipă de bază cu care să înceapă meciurile şi jucătorii sunt schimbaţi de la o etapă la alta dăunează, în opinia lui Popescu.

“Din exterior, văd că este o situație precipitată. Așa se vede. Jucătorii par precipitați, nu văd jucători relaxați. Văd o presiune care nu știu de unde vine. Poate de sus, de la patron. Fotbalul trebuie să aibă și plăcere. Nu poți juca doar sub presiune. Mi se par foarte tensionați jucătorii de la Steaua. Mai mult, la Steaua nu văd o formație unde 6-7 jucători să fie titulari, nu există un nucleu. Intră un jucător, după care iese. Fotbaliștii nu știu ce e în capul lor.

Analiza lui Gică Popescu. Ce probleme are FCSB

Asta se vede. Și Steaua nu mai are spiritul din trecut. Steaua se ducea peste adversar din primul minut. Era o echipă agresivă, care făcea pressing și înghesuia adversarii. Nu mai văd spiritul Steaua, nu mai e scânteie. Steaua e stinsă! De ce ? Nu știu”, a declarat Gică Popescu la un post de televiziune. Fostul mare fundaş român a mai abordat şi problema lui Florinel Coman, jucător pe care Gigi Becali îl critică după fiecare prestaţie pe care o consideră negativă şi aminteşte de faptul că acesta fumează:

“Nu contează că fumează două pachete. La Barcelona, Robert Prosinecki fuma foarte mult. Nu contează cât fumează, ci cum joacă. Dacă fumează două pachete și dă trei goluri, e vreo problemă? Fumatul ține de partea profesională. Mai bine bea un pahar de vin roșu. Dar nu trebuie să conteze cât fumează, ci câte goluri dă, câte ocazii are și câte dribliguri face. Cifrele contează, nu trebuie să-i numărăm țigările”, a mai spus Gică Popescu pentru aceeaşi sursă.

“Lasă ţigara, dacă vrei să ajungi fotbalist”

Gigi Becali era foarte supărat după partida cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1, după golul marcat de Florinel Coman: “Nu mai pot eu de ce a făcut Florinel Coman la gol. Coman bagă țigări, câte două pachete. E distrus, e mort! El vrea să ajungă fotbalist? Băi, lasă țigara dacă vrei să fii fotbalist! Are talent, dar «la revedere» dacă nu alergi! Și Lăcătuș fuma, dar țigările de acum nu mai sunt ca alea de atunci. Au 35 de substanțe narcotice drogangiste! Te omoară, îți distrug plămânii. Mi-a spus mie un specialist. Și-a revenit Coman?! Marchează, mă, gol din 8 metri la ocazia aia, tu aștepți să-ți dea pasă adversarul ca să dai gol? Dacă ești fotbalist, dai gol din 8 metri”, spunea Gigi Becali la un post de televiziune.

Gică Popescu a analizat-o pe FCSB. Fază de joc din meciul de fotbal dintre CFR 1907 Cluj şi FCSB. cu Florinel Coman felicitat de colegi, din etapa a VIII-a a Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, duminică 16 septembrie 2018.
Gică Popescu a analizat-o pe FCSB. Fază de joc din meciul de fotbal dintre CFR 1907 Cluj şi FCSB. cu Florinel Coman felicitat de colegi

Gică Popescu a examinat-o pe FCSB şi spune că Florinel Coman nu ar trebui pus la zid pentru viciul său.

Citeşte şi: