Fotbal international

Gică Popescu face anunţul în privinţa lui Ianis Hagi. „Va rămâne la Rangers”

10.05.2020 | 18:43
Gica Popescu face anuntul in privinta lui Ianis Hagi Va ramane la Rangers
ADVERTISEMENT

Gică Popescu, preşedintele clubului Viitorul Constanţa, a vorbit la Look Plus despre viitorul lui Ianis Hagi, afirmând că lucrurile sunt deja ştiute şi jucătorul este foarte mulţumit de decizie.

Gică Popescu spune că Ianis va continua la Rangers

Gică Popescu spune că fiul Regelui va continua la Glasgow Rangers, în pofida zvonurilor care îl dădeau la Lazio sau la un alt club.

ADVERTISEMENT

„Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult.”

Baciul crede că e cea mai bună soluţie pentru Ianis

„Această nenorocire care s-a abătut asupra Planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată de Steven Gerrard.”

ADVERTISEMENT

Gică Popescu e convins că este soluţia cea mai bună la acest moment pentru Ianis, mai ales că şi jucătorul îşi doreşte acest lucru.

Şi jucătorul vrea să rămână la Glasgow

„Ianis își dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei.

ADVERTISEMENT

A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea. Rangers e opțiunea numărul unu”

Rangers va plăti cinci milioane de euro lui Genk

Ca urmare a situaţiei creată de pandemie, Glasgow Rangers a anunţat iniţial că nu se va pune problema cumpărării lui Ianis Hagi de la Genk, dar apoi scoţienii s-au râzgândit şi au declarat că jucătorul este dorit şi de suporteri şi că va rămâne pe Ibrox Park.

ADVERTISEMENT

Sunt speculaţii conform cărora Rangers s-ar fi răzgândit pentru faptul că a întrezărit în transferul lui Ianis Hagi un bun prilej pentru a face o afacere. În sensul în care ar plăti cele cinci milioane lui Genk sau poate chiar mai puţin şi l-ar vinde apoi cu zece milioane la Lazio sau la un alt club.

ADVERTISEMENT