News

Gigantul italian care face angajări pe bandă rulantă în România. Sute de locuri de muncă sunt disponibile chiar acum

Gigantul italian care face angajări pe bandă rulantă în România oferă sute de locuri de muncă chiar în aceste momente.
23.04.2024 | 08:01
Gigantul italian care face angajari pe banda rulanta in Romania Sute de locuri de munca sunt disponibile chiar acum
Gigantul italian care face angajări pe bandă rulantă în România. Sursă foto: Pinterest/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se fac angajări pe bandă rulantă în România. Un gigant italian se extinde și anunță că sute de locuri de muncă sunt disponibile. În ce domeniu și ce alte detalii mai trebuie să știe cei care sunt interesați?

Gigantul italian care face angajări pe bandă rulantă în România

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă vor fi cei mai fericiți. Un gigant italian anunță că a făcut o investiție de 40 de milioane de euro într-o nouă fabrică la Satu Mare. Sute de posturi sunt disponibile aici.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre italienii de la De’Longhi. Produsele lor sunt extrem de apreciate atât în România cât și peste hotare. Iar acum, acestea urmează să fie produse și la noi în țară, într-o nouă fabrică, într-un număr și mai mare.

Într-o postare pe pagina de Facebook De’Longhi Romania, gigantul anunță că se fac o mulțime de angajări. Astfel, sunt disponibile mai multe poziții precum Leader, Tehnician Analist Calitate sau Tehnician Mentenanţă.

ADVERTISEMENT

Sute de locuri de muncă sunt disponibile chiar acum

Cei interesați pot să vină cu CV-ul la sediul De’Longhi din Parcul Industrial Sud, chiar în această săptămână. Și se pare că vor fi făcute angajări pe bandă rulantă având în vedere numărul de posturi disponibile.

Conform unui anunță făcut de Primărie, fabrica de mașini de cafea De’Longhi din municipiul Satu Mare urmează să înceapă activitatea în luna iunie a acestui an. Iar disponibile sunt 350 de locuri de muncă anul acesta.

ADVERTISEMENT

Planurile gigantului italian sunt și mai mari. Se fac angajări în România și de anul viitor pentru aceeași fabrică. Astfel până la finalul lui 2025 numărul angajaților ar urma să ajungă chiar și la 800. Informația a fost confirmată și de Primăria Satu Mare.

„De’Longhi începe în iunie producţia în noua fabrică de la Satu Mare, o investiţie de 40 milioane de euro. Această fabrică va face din Satu Mare cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume.

ADVERTISEMENT

Primarul Gábor Kereskényi a discutat cu doamna Carmen Petcu, general manager De’Longhi România, despre investiția de la Satu Mare, fabrica va avea 350 de angajați anul acesta, urmând să crească la 800 până la finalul anului viitor. Satu Mare este atractiv pentru investitori”, potrivit Primăriei Municipiului Satu Mare.

ADVERTISEMENT
Tags: