News

Gigantul german care face angajări pe bandă rulantă în România și promite salarii bune. Sute de posturi sunt disponibile chiar acum

Una dintre cele mai cunoscute companii face sute de angajări și promite salarii bune. Ce posturi sunt disponibile în această perioadă
18.04.2024 | 21:14
Gigantul german care face angajari pe banda rulanta in Romania si promite salarii bune Sute de posturi sunt disponibile chiar acum
Compania care face angajări în România și promite salarii bune. colaj Fanatik/ Forto Pixabay/Pinterest
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai mari companii face angajări masive în România, în această perioadă, iar salariile nu sunt de neglijat. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să afle că sunt sute de posturi disponibile.

Compania care face angajări pe bandă rulantă în România, ce salarii oferă

Românii care vor să își găsească un job au la dispoziție o mare oportunitate. Gigantul german Lidl face angajări pe bandă rulantă în mai multe orașe din țară. De altfel, lanțul de magazine se numără printre companiile din România care caută frecvent noi lucrători.

ADVERTISEMENT

În prezent, job-urile disponibile sunt în București, Oradea, Bacău, Piatra Neamț, Făgăraș, Snagov, dar și în alte zone ale țării. Cele mai multe posturi sunt destinate vânzătorilor, lucrătorilor în cadrul depozitelor, managerilor și adjunct managerilor.

În cazul celor care vor să aplice pentru un post de vânzător la Lidl, salariile pornesc de la 4.500 de lei brut lunar. Este important de menționat faptul că venitul mediu brut poate ajunge la 6.940 de lei în fiecare lună, pentru job-urile full-time.

ADVERTISEMENT

Conform anunțurilor de recrutare publicate de gigantul german, în suma de 6.940 de lei sunt incluse salariul brut, tichetele de masă, primele, bonusurile și sporurile. Mai mult, compania oferă transport angajaților în funcție de condițiile fiecărui magazin.

Ce studii trebuie să ai pentru fi angajat la Lidl

Cei care optează pentru acest post nu au nevoie de studii superioare, fiind necesare minimum 8 clase finalizate. De asemenea, viitorii angajați vor beneficia de asigurare medicală privată și asigurare de viață și accident.

ADVERTISEMENT

Periodic, angajații vor urma programe de training pentru dezvoltarea carierei. Lidl caută vânzători pentru magazinele din localitățile Tuzla, Snagov, Făgăraș, Piatra Neamț, Oradea, Giroc, Baia-Mare, dar și în Capitală.

Pentru postul de adjunct manager al unui magazin Lidl, salariul brut lunar este de peste 7000 de lei, iar venitul mediu brut este de 9.300 de lei, așa cum se arată în anunțurile de angajare. Este necesară o experiență de cel puțin doi ani în domeniu și 6 luni în coordonarea unei echipe.

ADVERTISEMENT

Cei care aplică pentru această funcție trebuie să aibă studii medii finalizate. Posturile disponibile sunt în Hârșova, București, Sighișoara, Târgu Mureș, etc. Lista completă cu locurile de muncă este disponibilă pe cariere.lidl.ro.

 

ADVERTISEMENT