News

Retailerul uriaș din România care face angajări. Crește salariile și acordă și alte beneficii

O mare companie din țara noastră caută oameni. Anunță venituri uriașe și promite foarte multe avantaje de ordin financiar.
22.04.2024 | 13:01
Retailerul urias din Romania care face angajari Creste salariile si acorda si alte beneficii
O mare companie din țara noastră caută oameni. Anunță venituri uriașe și promite foarte multe avantaje de ordin financiar. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Retailerul uriaș din România care face angajări. Crește salariile şi acordă și alte beneficii, cum ar fi bonusuri și prime pentru sărbătorile mari de peste an. Salariul de bază nu este deloc de ignorat pentru români.

O mare companie din țara noastră caută oameni. Anunță venituri uriașe și promite foarte multe avantaje de ordin financiar

O mare companie din țara noastră caută oameni. Anunță venituri uriașe și promite foarte multe avantaje de ordin financiar, printre care se numără tichete de masă, bani pentru transport şi două prime anuale fixe. Acestea se ridică la valoarea de 1.200 lei net fiecare.

ADVERTISEMENT

Renumitul retailer din România care crește salariile perioada aceasta este Hornbach, unde clienții găsesc materiale de construcții și grădinărit. În prezent, se caută angajați pentru cele 9 magazine fizice de pe teritoriul țării noastre.

În plus, firma a anunțat că are o strategie de dezvoltare a resurselor umane pe care se bazează și care include ajustări salariale și creșterea echipei la nivel național. Așadar, compania caută oameni care vor să facă parte din echipă.

ADVERTISEMENT

Salariul de bază pleacă de la 3.100 de lei net, ceea ce înseamnă că reprezintă un punct important de plecare pentru multe persoane. Acești bani sunt oferiți pentru cei care lucrează pe posturi de lucrător comercial și casier.

Hornbach, un retailer care dorește să se dezvolte

Hornbach România are 1.235 de angajați, dar dorește să se dezvolte în continuare prin angajarea altor persoane. Compania are o structură solidă și o diversitate echilibrată în ceea ce privește dinamica echipelor de lucru (52% bărbați, 48% femei).

ADVERTISEMENT

Media de vârstă este de 39 ani, ceea ce înseamnă că retailerul se bazează pe o cultură matură. Peste 21% dintre angajații care lucrează în această firmă au contracte de peste 10 ani, iar 21% au o vechime cuprinsă între 5 și 10 ani. Ceilalți angajați, 58%, au mai puțin de 5 ani în structura companiei.

„Salariul de bază începând de la 3.100 lei net reprezintă doar punctul de plecare într-o carieră la Hornbach, cu o structură salarială flexibilă, ce ia în considerare calificările, experiența și condițiile specifice de muncă ale fiecărui angajat.

ADVERTISEMENT

Această abordare asigură că nimeni nu rămâne ancorat într-un nivel salarial inițial, ci are perspective clare de creștere. Anual, realizăm un proces de evaluare a performanțelor și potențialului, în urma căruia se analizează ajustarea salariilor, în funcție de performanța individuală și succesul companiei.

Acest mecanism de evaluare periodică nu doar că reflectă aprecierea noastră față de contribuția fiecărui membru al echipei, dar și angajamentul nostru de a împărtăși succesul companiei cu angajații noștri”, a declarat Mihaela Boghiu, Director HR al Hornbach România.

ADVERTISEMENT