Sport

Gigi Becali, supus testului antidrog la 3 dimineața după accidentul de mașină

Gigi Becali s-a prezentat la poliție ca urmare a accidentul rutier în care a fost implicat. Oamenii legii l-au testat pentru alcool și substanțe interzie.
13.11.2023 | 08:58
Gigi Becali supus testului antidrog la 3 dimineata dupa accidentul de masina
Gigi Becali a ajuns cu Rolls Royce-ul în șanț după un accident rutier: "Nemernicul nu a oprit!"
ADVERTISEMENT
13-11-2023
07:10

Gigi Becali a fost supus testului antidrog

Gigi Becali s-a prezentat la poliție la 3 dimineața, acolo unde a dat declarații cu privire la accidentul în care a fost implicat. Patronul FCSB-ului a fost testat pentru alcool și droguri, lucru care l-a amuzat. Becali dorește să fie contactat de persoana care a provocat accidentul și așteaptă scuze din partea acestuia. În cazul în care șoferul în cauză îi va cere iertare, Becali nu va depune plângere penală.

“Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el. Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit.

Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea. Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic”, a declarat Gigi Becali pentru observatornews.ro.

12-11-2023
16:43

Autoritățile au comunicat primele concluzii în urma accidentului în care a fost implicat Becali

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a emis un comunicat în care a informat publicul cu privere la accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a intrat cu mașina într-un șanț pentru a evita un alt autoturism. În urma acestui incident nu au fost persoane rănite.

“La data de 12 noiembrie, în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț. La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în Comunicatul Poliției.

Patronul celor de la FCSB a mărturisit că venea de la biserică și a intrat într-un șant încercând să evite un alt șofer. Pentru a clarifica lucrurile, Gigi Becali a anunțat că el se afla la volan, nu Ionuț Luțu, cum s-ar fi vehiculat inițial.

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un accident

“Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

ADVERTISEMENT

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el. Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică. El nici nu a oprit. Nemernic! “, a declarat Gigi Becali, potrivit Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Luțu nu se afla, de fapt la volan

În urmă cu o oră, când se aflase despre accident, OrangeSport scria că la volan s-ar fi aflat Ionuț Luțu. Mai mult, acesta și-a asumat accidentul, înainte să fie contrazis chiar de către Gigi Becali. “Sunt ok. Bine că n-a fost mai rău“, a declarat Ionuţ Luţu, pentru sursa citată.

Până când polițiștii vor clarifica ce s-a întâmplat, de fapt, trebuie reamintit că Gigi Becali a mai fost implicat într-un accident de circulație în luna septembrie, când mașina sa a fost lovită din spate de un alt autoturism, în trafic în București.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a oferit mai multe detalii despre acel accident. ”Eu eram oprit și ea (n.r. șoferița din altă mașină) a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut nu avea nimic, nici mașina ei și nici a mea.

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a reacționat Gigi Becali în acel moment.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a înlocuit Maybach-ul cu un Rolls Royce în valoare de 500.000 de euro, un bolid de 591 cai putere, care prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră. Patronul celor de la FCSB este un împătimit al mașinilor scumpe și reușește mereu să își impresioneze apropiații cu achizițiile sale extrem de scumpe.

ADVERTISEMENT