News

Accident grav în Braşov, cu trei persoane în stare critică. O gravidă se află în stop cardiorespirator, un copil a suferit multiple traumatisme

Circulaţia a fost oprită sâmbătă seara între Râşnov şi Bran, din cauza unui accident în urma căruia trei persoane au suferit răni grave.
11.11.2023 | 21:54
Accident grav in Brasov cu trei persoane in stare critica O gravida se afla in stop cardiorespirator un copil a suferit multiple traumatisme
Imagine de la accidentul de lângă Râşnov Foto: ISU Braşov
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă seara în judeţul Braşov, între localităţile Râşnov şi Tohanu Nou. Trei persoane au fost rănite, între care o gravidă şi un minor.

Un bărbat a suferit un traumatism la coloana vertebrală

Traficul rutier a fost blocat sâmbătă seara pe DN 73, ieșirea dinspre Râșnov spre Bran, din cauza unui accident rutier în au fost implicate două autoturisme și în urma căruia au rezultat trei victime.

ADVERTISEMENT

Cel mai grav a fost rănită o femeie gravidă, despre care paramedicii sosiţi la faţa locului au spus că se află în stop cardiorespirator. De asemenea, un bărbat a suferit un traumatism la coloana vertebrală, iar un copil de 13 ani are şi el politraumatisme.

“O persoană de sex feminin, însărcinată, se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Un minor în vârstă de 13 ani prezintă politraumatisme iar cea de a treia victima de sex masculin prezintă un traumatism la coloana vertebrală”, se arată în comunicatul ISU Brașov, remis la scurt timp după producerea accidentului.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, a autospecială de stingere cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanțe SAJ.

ADVERTISEMENT
Imagine de la accidentul de lângă RâşnovFoto: ISU Braşov
Imagine de la accidentul de lângă Râşnov
Foto: ISU Braşov

Tot o femeie a fost rănită sâmbătă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un microbuz cu şase persoane şi un autoturism, produs pe DN1, în localitatea Arpaşu de Jos.

“Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pe DN1 în localitatea Arpaşu de Jos la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 56 de ani care acuza dureri abdominale şi de membre. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, conştientă. Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost produs de un şofer din Braşov, care a intrat cu autoturismul în remorca microbuzului. Poliţiştii au transmis că bărbatul vinovat de accident nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de vehiculul din faţă.

ADVERTISEMENT