News

Petrecere urmată de tragedie. Un bucureştean a murit, iar o fată de 21 de ani se află în comă, după un accident teribil

Un bucureştean care se întorcea de la o petrecere de la turnu Măgurele a murit într-un accident în Teleorman. Partenera sa se zbate între viaţă şi moarte.
12.11.2023 | 14:38
Petrecere urmata de tragedie Un bucurestean a murit iar o fata de 21 de ani se afla in coma dupa un accident teribil
Maşina s-a zdrobit de copac Foto: ISU Teleorman
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Bucureşti şi-a pierdut viaţa, iar o tânără se zbate între viaţă şi moarte după un grav accident care s-a produs în localitatea Putineiu, din judeţul Teleorman.

Bărbatul a pierdut controlul maşinii într-o curbă

În maşină se aflau doar cei doi, iar şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, maşina izbindu-se violent de un copac. Bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc, iar pasagera de 21 de ani a fost transportată în comă la spital.

ADVERTISEMENT

“Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul București, într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea DN 65A.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei, o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț”, a transmis IPJ Teleorman.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi se întorceau de la o petrecere de la Turnu Măgurele, tragedia petrecându-se în jurul orei 4 dimineaţa. Alertaţi prin 112 paramedicii au găsit la faţa locului maşina transformată într-un morman de fiare, iar pentru bărbat n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri din Turnu Măgurele, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Accidentul de duminică dimineaţă urmează altuia la fel de grav, produs acum puţin mai mult de două săptămâni în Teleorman, când un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit frontal la Drăgăneşti-Vlaşca.

Tamponarea a fost atât de violentă încât un bărbat de 54 de viaţa a murit pe loc, iar trei bărbaţi şi o femeie au fost transportaţi la spital cu diferite traumatisme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urmă cu o lună un copil de 5 ani a murit după ce maşina în care se afla cu părinţii s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe un drum recent reabilitat din judeţ, între Plopii Slăvitești și Crângeni

ADVERTISEMENT