Fotbal intern

Gigi Becali a ajuns în presa din Spania: “Nu e prima dată când dă declarații aberante”

23.08.2019 | 17:57
Gigi Becali a ajuns in presa din Spania Nu e prima data cand da declaratii aberante

Gigi Becali l-a prezentat vineri pe Bogdan Argeș Vintilă, noul antrenor al echipei FCSB. Patronul FCSB a fost din nou “în formă” la declarații și de această dată în acest “tir” a fost prinsă și Vitoria Guimaraes, după meciul tur încheiat 0-0. Declarațiile patronului prin care desconsideră adversarul din Europa League au avut ecou în presa din Spania, jurnaliștii de la AS fiind surprinși de cele spuse de Becali

Gigi Becali a ajuns în presa din Spania: “Nu a ezistat în a-și discredita adversarii într-un mod nemilos” 

Patronul FCSB a declarat că echipa sa poate să joace trei zile cu Guimaraes fără să primească gol și că își va tăia capul dacă Vitoria va reuși calificarea: “În ciuda pasului greşit, finanţatorul clubului din România nu a ezitat din a-şi discredita adversarii într-un mod nemilos:

«Vitoria Guimaraes e o echipă mai slabă descât Mlada Boleslav. E o echipă lentă, nu are nume mari în echipă, nu are tehnică, nu are nimic… Sunt atât de slabi încât nici nu mă sperie. Dacă ăștia ne marchează, eu îmi tai capul. La orice suntem mai buni decât ei»”, scriu cei de la AS.

Ibericii reamintesc faptul că Becali nu se află la prima ispravă: “Becali a mai oferit şi alte declaraţii josnice în trecut, precum atunci când a explicat de ce nu-şi doreşte echipă feminină: «Nu te poţi pune cu voinţa lui Dumnezeu. Cum pot juca fotbal femeile? Nu au fizicul necesar pentru a face asta, corpul lor nu a fost făcut pentru fotbal, e periculos. Femeia a fost făcută pentru a fi frumoasă şi pentru a atrage sexul opus»”.

Gigi Becali a ajuns în presa din Spania Nu e prima dată când dă declarații aberante
Gigi Becali a ajuns în presa din Spania Nu e prima dată când dă declarații aberante FOTO: Gigi Becali la o conferinta de presa, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti

Pentru cei de la AS, FCSB este în continuare “Steaua București”, ibericii referindu-se la echipa lui Gigi Becali de fiecare dată cu apelativul “Steaua”. Returul dintre Guimaraes și FCSB va avea loc joi, de la ora 22:00.