Sport

Gigi Becali a dezvăluit de ce Marius Șumudică a refuzat-o pe FCSB: „Noi nu îi dăm afară pe Neubert și pe Popa”

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Marius Șumudică a refuzat-o pe FCSB, deși lucrurile păreau să fie rezolvate.
20.05.2021 | 19:58
Gigi Becali a dezvaluit de ce Marius Sumudica a refuzato pe FCSB Noi nu ii dam afara pe Neubert si pe Popa
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a explicat faptul că Marius Șumudică a refuzat să mai vină la FCSB după ce i-a spus că nu îl va da afară pe Thomas Neubert și nici pe Marius Popa, antrenorul cu portarii.

Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că Marius Șumudică mai are o ofertă bună din Arabia, însă a confirmat că există anumite discuții ale tehnicianului, cu o persoană din anturajul lui Mihai Rotaru, pentru a prelua Craiova.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit de ce Marius Șumudică a refuzat-o pe FCSB

Gigi Becali a explicat motivele pentru care Marius Șumudică a refuzat-o pe FCSB, spunând că toate nemulțumirile s-au produs atunci când antrenorul a vrut să vină cu staff-ul lui la echipă, iar patronul „roș-albaștrilor” nu a vrut să-i dea afară pe Thomas Neuber și pe Marius Popa:

„S-a ajuns la un ’Nu’, pentru că nu am vrut să vină el cu staff-ul lui, iar noi să-l dăm afară pe Popa, antrenorul cu portarii și pe Neubert. Mi-a zis, ’Bine, Gigi, nu mai vin” și asta a fost, hai noroc!’

ADVERTISEMENT

Ei nu vine la el, n-a spus și el că dacă eu mă uit mai bine la televizor și văd, fac eu schimbările? El a spus. Păi cu staff-ul a contat, el a vrut să vină cu staff-ul, eu nu”.

„E posibil și cu tensiunile dintre suporteri… mi-a și spus că el pierde multă simpatie de la toți și toată lumea, și de la Dinamo. Mi-a zis că are o ofertă de 1.500.000 din Arabia… nu are rost să mai zic eu cât îi ofeream”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mi-au zis oamenii că Șumudică licitează, dar nu îi cred!”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre posibilele destinații ale lui Marius Șumudică le-ar putea avea în această vară, tehnicianul antrenând-o ultima dată pe Rizespor, din prima ligă a Turciei.

„Asta am auzit și eu de Craiova, mi-a spus cineva, dar nu cred că a făcut asta. Mi-a spus să fac niște mici modificări în contract, că de ce e clauza de reziliere de 1.000.000 și dacă îl dau afară de 900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mi-au zis oamenii că acest contract al meu e dat la diverși oameni, ca să liciteze, dar nu cred, l-am și întrebat și îl cred pe el.

Eu știu că nu are oferte de la Craiova, dar sunt dicuții, sunt discuții colaterale. O persoană din anturajul lui Rotaru negociază cu el, dar nu Rotaru. Sunt doar bârfe, nu știu mai mult de atât.

Eu cred, și i-am spus lui, dar s-a jurat că nu, eu cred că merge la CFR, deși mi-a spus că nu merge la CFR. Eu nu știu, el spunea că visul lui cel mai mare e să antreneze la mine la echipă. Rămânem prieteni foarte buni, dar nu vom colabora niciodată, zic și eu acum, e bine așa?”, a mai dezvăluit Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT