Sport

Gigi Becali a găsit cumpărător pentru FCSB: „Cu 25 de milioane, îi aduc eu client într-o săptămână!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” că prețul corect pentru cumpărarea FCSB este 25 de milioane de euro, atât cât a cerut și Gigi Becali.
24.04.2023 | 17:38
Gigi Becali a gasit cumparator pentru FCSB Cu 25 de milioane ii aduc eu client intro saptamana Video Exclusiv
Gigi Becali a găsit cumpărător pentru FCSB „Cu 25 de milioane, îi aduc eu client într-o săptămână!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că finanțatorul vicecampioanei României are intenţia de a-şi anunţa retragerea din fotbal după Rapid – FCSB 1-0. Latifundiarul a confirmat informaţiile într-o conferinţă de presă incendiară în care a pus tunurile pe Răzvan Burleanu.

Dumitru Dragomir s-ar băga să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Gigi Becali a precizat că vrea 25 de milioane de euro în schimbul FCSB şi este gata să dea echipa oricui, cu tot lotul de jucători, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” că la acești bani îi găsește el cumpărător.

ADVERTISEMENT

”Convingerea mea este că prețul cinstit numai pe echipă e de 25 de milioane, pierde 5-10 milioane. Echipa fără nimic altceva face cam 30 de milioane, fără centrul de copii și juniori. Baza face mai mult, numai pământul face 50 de milioane.

De acord că Florinel Coman e jucător de 7 milioane, dar sunt alți 10-15 de câte un milion și tot la 30-35 de milioane ajungi. Dacă vrei să o dai, ceri 25-30, cât a cerut și el. Face. Sunt clienți. De 25 de milioane îi dau eu client într-o săptămână, dar să dea și zece din centrul de copii și juniori. Strâng eu imediat 3-4.

ADVERTISEMENT

Dacă dai cu baza sportivă ceri 100-120 de milioane. Păi are 60-70 de hectare de pământ acolo, cu tot ce e în față, în dreapta, că și ăla e pământul lui. Are pământ mult acolo, voia să-și facă stadion acolo, dar acum bagă banii în biserici”, a declarat Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

Condiția ca Dumitru Dragomir să se implice la FCSB

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că ar fi interesat să cumpere FCSB alături de alți câțiva oameni de afaceri, fiind convins că și-ar scoate în scurt timp investiția, însă nici nu se gândește să conducă clubul.

ADVERTISEMENT

”Cum dracu să nu mă bag să cumpăr FCSB? E echipă tânără. Dar știi cum e Gigi, ca și cu Palatul. Când i-a dat 15 a cerut 20, când i-a dat 20 a cerut 25, ca să nu-l dea. M-aș băga să cumpăr FCSB cu încă 4-5, aș băga și eu 3-4 milioane. Aici nu ai cum să pierzi. Într-o săptămână găsesc oameni să o cumpăr cu 25 de milioane, dar nu cu mai mult.

Dacă fetele lui Gigi Becali nu vor echipa, înseamnă că sunt deștepte. Fotbalul e egal pușcărie în România. Încă nu s-au debarasat de ideea de a băga oamenii din fotbal în pușcărie. Stresul îți mănâncă sănătatea.

ADVERTISEMENT

Nu aș băga să mă duc să conduc eu Steaua (n.r. – FCSB) că mor. Aș băga pentru că sunt jucători pe care ai putea să iei o grămadă de bani, cum e Octavian Popescu. Văd că-l critică, dar ce pasă i-a dat lui Coman peste… Vai, ce jucător e. Acolo e și un portar foarte bun, Vlad. Să-l mai lase și pe ăla să apere că e mare valoare”, a spus Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.


  • 1,78 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT