Sport

Gigi Becali dă de pământ cu președintele Federației de Rugby, Alin Petrache. Mărul discordiei e stadionul Arcul de Triumf: „Dacă era război, îi arătam eu lui cadavre”

Gigi Becali e foc și pară pe Alin Petrache. Totul pleacă de la stadionul Arcul de Triumf, care a fost folosit până acum doar pentru meciurile de rugby.
21.02.2022 | 13:23
Gigi Becali da de pamant cu presedintele Federatiei de Rugby Alin Petrache Marul discordiei e stadionul Arcul de Triumf Daca era razboi ii aratam eu lui cadavre
Gigi Becali pune tunurile pe șeful rugby-ului românesc. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După încercări eșuate de a închiria Stadionul Arcul de Triumf, Gigi Becali s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache. 14 luni au trecut de la inaugurare, timp în care arena nu a găzduit niciun meci de fotbal.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Alin Petrache. Totul a pornit de la stadionul Arcul de Triumf

Încă din vara anului trecut, finanțatorul roș-albaștrilor și-a manifestat dorința de a muta echipa pe noul stadion și chiar a făcut toate demersurile necesare, dar s-a lovit mereu de refuzul autorităților. Chestionat pe marginea subiectului, acesta a răbufnit, în direct la TV, acuzând imixtiuni ale politicului.

ADVERTISEMENT

Așa e în România, nu mă mai lupt. Înainte mă luptam pentru că eram idiot. Dacă tatăl lui Petrache (n.r. Alin Petrache) a fost în PSD, dacă are relații… Cine știe… Așa e în România, ce să facem?

E așa cum vrea ăla care trage sforile, eu nu mai vreau să trag sforile. Dacă era război, atunci îl spulberam pe Petrache. Îi arătam eu lui cadavre, dar nu mai vreau pentru că vine pușcăria. Cine era Petrache pentru mine? Zero. Nu mai vreau să trag sforile”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Și Dinamo vrea să închirieze stadionul Arcul de Triumf: „Am avut discuții la MTS”

FCSB nu este singura echipă din Casa Pariurilor Liga 1 care își dorește să dispute meciurile de „acasă” pe stadionul Arcul de Triumf. Având în vedere că în Ștefan cel Mare vor demara cât de curând lucrările la noua arenă, rivala Dinamo încearcă la rândul ei să ajungă la un acord cu Ministerul Tineretului și Sportului.

Sunt sigur de acest lucru, va începe sută la sută demolarea arenei din Ștefan cel Mare și va trebui să ne căutăm alt stadion din sezonul următor. Noi am vrea foarte tare să jucăm pe Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

Am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo.

 Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo. Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește”, a explicat directorul executiv al „câinilor”, Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

România U21, amical cu Finlanda pe Arcul de Triumf. Va fi primul meci de fotbal găzduit de această arenă

Sportul rege nu va mai lipsi, însă, pentru multă vreme de pe stadionul Arcul de Triumf. România U21 va disputa acolo partida amicală cu selecționata similară a Finlandei, programată vineri, 25 martie, la 17:30.

Nordicii ocupă  locul 4 în Grupa 1 din preliminariile EURO 2023, în spatele Croaţiei, Norvegiei şi Austriei. Patru zile mai târziu, „tricolorii” conduși de Florin Bratu vor înfrunta Marocul în deplasare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT