Sport

Gigi Becali, amendă usturătoare pentru Florinel Coman și derapaj rasist: „Ce, mă, ești țigan?”

Gigi Becali și-a ieșit din minți după ce FCSB a suferit prima înfrângere din acest campionat, 1-2, la Arad, cu UTA. Florinel Coman a fost ținta patronului, care l-a și amendat pe fotbalist.
29.08.2023 | 13:57
Gigi Becali amenda usturatoare pentru Florinel Coman si derapaj rasist Ce ma esti tigan
Gigi Becali, amendă usturătoare pentru Florinel Coman și derapaj rasist: „Ce, mă, ești țigan?” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e foc și pară după ce FCSB a pierdut cu 1-2 meciul de la Arad cu UTA. Latifundiarul din Pipera a găsit principalul vinovat. E vorba despre Florinel Coman, care a fost amendat după ce a primit cartonașul roșu și va rata derby-ul cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a pus tunurile pe Florinel Coman: „Nu e nici la unghia mică a lui Messi”

„Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. Dacă-l ustură la os, poate apoi face pe supăratul, ca Tavi Popescu, și nu prea mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Când fac ei asta, înseamnă că e sat fără câini.

ADVERTISEMENT

Cum să-ți permiți așa ceva? Unde a văzut Coman așa ceva? A văzut vreodată la Neymar, Mbappe, Ronaldo așa ceva? Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare.

Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Asta nu înțeleg. A, acolo (n.r. – la faza primului galben) s-a enervat, a luat un galben, înțeleg. Dar să te duci să dai cu cotul, nu e admisibil așa ceva!

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să fii fotbalist dacă faci asta. Ca să fii fotbalist trebuie să fii calm, pe pace. Messi pac, e lovit, se ridică și se uită la ei. Dă din umeri și pleacă. Păi el se compară? Nu e nici la unghia mică a lui Messi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă susținută la Palatul din Aleea Alexandru.

Patronul FCSB, încurajat de Mitică Dragomir: „Nu e pierdere”

FCSB va avea probleme mari pentru a face o echipă competitivă în derby-ul din etapa a 8-a a SuperLigii, cu U Craiova, programat sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45. Pantea și Coman sunt suspendați, iar Băluță, Șut și Chiricheș ar putea lipsi din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

În privința lui Coman, Dumitru Dragomir îl liniștește pe Gigi Becali. Fără „șeptar”, fostul președinte LPF e convins că roș-albaștrii îi vor bate pe olteni, iar alt fotbalist al vicecampioanei va ieși la rampă.

„Nu e nicio pierdere. Poate Pantea să fie pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și veți vedea că o să joace bine. El (n.r. – Coman) a dat golul și atât a făcut.

ADVERTISEMENT

A dat un gol, pleașcă în gura porții, s-a întâlnit cu mingea, în rest… Nu știu ori nu e înțeles de jucători, ori nu îl înțeleg coechipierii. E ceva. La Pantea, din dorința de a face mai mult, a greșit, săracul. I-a dat 11 metri… Până mor spun că n-a fost 11 metri!”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali, amendă usturătoare pentru Florinel Coman și derapaj rasist: „Ce, mă, ești țigan?”


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT