Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir îl face praf pe Florinel Coman. „Nu e pierdere pentru FCSB!”

Dumitru Dragomir e convins că FCSB nu va avea probleme cu U Craiova din cauza absenței lui Florinel Coman, eliminat în eșecul cu UTA, scor 1-2.
29.08.2023 | 12:00
Mitica Dragomir il face praf pe Florinel Coman Nu e pierdere pentru FCSB
Mitică Dragomir îl face praf pe Florinel Coman. „Nu e pierdere pentru FCSB!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, la câteva ore după încheierea etapei a 7-a din SuperLiga. Fostul președinte LPF a pus tunurile pe Florinel Coman, eliminat în UTA – FCSB 2-1.

Dumitru Dragomir pune tunurile pe Florinel Coman: „Pleașcă în gura porții”

FCSB va avea o misiune infernală în următoarea etapă de campionat. Roș-albaștrii sunt în pericol să piardă fotoliul de lider. Echipa lui Elias Charalambous are 15 puncte, cu unul mai puțin decât viitoarea adversara, Universitatea Craiova. Derby-ul de pe Ghencea e programat sâmbătă, 2 septembrie de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

La partida cu oltenii, FCSB nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți. Este vorba despre Alexandru Pantea și Florinel Coman, suspendați după ce au primit cartonaș roșu la Arad, în timp ce Alexandru Băluță și Vlad Chiricheș sunt incerți din cauza accidentărilor.

Dumitru Dragomir surprinde și e convins că cel puțin absența lui Coman nu va cântări în economia jocului cu Universitatea Craiova. „Nu e nicio pierdere. Poate Pantea să fie pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și veți vedea că o să joace bine.

ADVERTISEMENT

El (n.r. – Coman) a dat golul și atât a făcut. A dat un gol, pleașcă în gura porții, s-a întâlnit cu mingea, în rest… Nu știu ori nu e înțeles de jucători, ori nu îl înțeleg coechipierii. E ceva. La Pantea, din dorința de a face mai mult, a greșit, săracul. I-a dat 11 metri… Până mor spun că n-a fost 11 metri!”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Chiricheș e ros de rugină”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a contestat din nou pe Vlad Chiricheș, care a ieșit accidentat din UTA – FCSB 2-1. „Până nu-l scoate pe Chiricheș de la fund, o să piardă la meciuri… Ori îl împing un pic în față și atunci e altceva.

ADVERTISEMENT

Numai accidentat e de vreo 5 ani. Eu l-am ajutat să ia buni pe el, l-am lăudat când trebuie. Probleme e că acum e ros de rugină”.

„Florinel Coman se pierde în propria valoare”

Dumitru Dragomir a revenit apoi la Florinel Coman și a vorbit despre motivele pentru care acesta clachează atunci când FCSB are mai mare nevoie de el. „Se pierde în propria valoare. Are un pic de valoare pe care nu poate să o exteriorizeze.

ADVERTISEMENT

Ori nu are moral de competiție mare, ori nervii lui nu țin la tăvăleală. E problemă psihică, nu fizică. Stă bine cu pregătirea. Eu am cunoscut de-a lungul vieții fotbaliști care jucau de nota 10 la meciuri amicale, la campionat de nota 3. Și valori!”, a conchis Dragomir.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mitică Dragomir îl face praf pe Florinel Coman. „Nu e pierdere pentru FCSB!”

ADVERTISEMENT