Sport

Gigi Becali, analiză dură a jucătorilor de la FCSB după meciul cu FCU Craiova: „M-a dezamăgit! A început să facă firfirici”

Gigi Becali a declarat că aştepta mai mult de la Adrian Şut şi Darius Olaru, lăudând stilul de joc al lui Damjan Djokovic. Latifundiarul a mai avut încă un remarcat în victoria cu FC U Craiova, scor 2-1.
13.11.2023 | 16:33
Gigi Becali analiza dura a jucatorilor de la FCSB dupa meciul cu FCU Craiova Ma dezamagit A inceput sa faca firfirici
Gigi Becali, analiză dură a jucătorilor de la FCSB după meciul cu FCU Craiova: „M-a dezamăgit! A început să facă firfirici”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu FC U Craiova şi are trei puncte avans în fruntea clasamentului din SuperLiga. Roş-albaştrii au înscris prin Coman şi Olaru, dar au tremurat în final pentru cele trei puncte.

Gigi Becali, analiză dură a jucătorilor de la FCSB după meciul cu FCU Craiova: “Olaru şi Şut nu au fost chiar ei”

La emisiunea “Max Profeţiile lui Mitică”, Gigi Becali a dezvăluit că aşteaptă mai mult de la Olaru şi Şut, care au ţinut mult de minge şi l-a lăudat pe Djokovic. Un alt remarcat al patronului a fost Lixandru, care a evoluat fundaş central:

ADVERTISEMENT

“Să ştii că noi am câştigat în condiţiile în care Olaru şi Şut nu au fost chiar ei. Trebuie să joace perfect mereu. Mi-aş fi dorit mai mult de la Olaru. Are calităţi mult mai bune. Ştii care e treaba la mijlocaşi, uite ce deştept e Djokovic.

O ia, o dă, o ia, o dă. Trebuie să ştie Şut şi mai ales Olaru, că are tendinţe de astea… primeşte mingea la mijlocul terenului şi se întoarce cu ea. Nu te lasă nimeni la nivel înalt să te întorci. Aici mai merge.

ADVERTISEMENT

“Lasă, nu te mai întoarce tu, ai început să faci firfirici”

Dar la nivel înalt cine te lasă să te întorci cu mingea? Te ia cu fulgi. Lasă, nu te mai întoarce tu, ai început să faci firfirici. Nu te lasă nimeni. A început şi Şut să facă firfirici de astea, s-a învăţat şi el. 

Mă, nu te mai întoarce cu mingea că o pierzi şi luăm gol. Şi imediat te cert. Coman a fost reponsabil. Jos pălăria. Să ştiţi că au fost tâmpenii ceea ce a apărut.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu şi-a permis Coman că îl scoate pe Compagno din teren. El a spus că n-a avut cui să i-o dea, nu că n-are cu cine să joace, cum s-a inventat. Sau că el l-a scos pe Compagno. Nu există aşa ceva.

“Lixandru mi s-a părut excepţional. Un fundaş central cu care poţi să combini”

Alea sunt invenţii. Lixandru mi s-a părut excepţional. Un fundaş central cu care poţi să combini, să construieşti. Este bun, construieşti cu el. Nu se precipită, nu dă în ea, pasează.

ADVERTISEMENT

Este foarte încrezător. Să vedem acum cine va juca fundaş central”, a dezvăluit Gigi Becali la “Max Profeţiile lui Mitică”.

”Maxprofețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Gigi Becali, analiză a jucătorilor după victoria cu FC U Craiova

ADVERTISEMENT