Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 13 noiembrie, ora 13:30! Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 13 noiembrie, ora 13:30. Horia Ivanovici vă așteaptă alături de Dumitru Dragomir în unul din cele mai populare show-uri de pe internet.
12.11.2023 | 15:07
MAX Profetiile lui Mitica luni 13 noiembrie ora 1330 Horia Ivanovici unu la unu cu Dumitru Dragomir
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 1 aprilie, ora 13:30! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir după Farul - FCSB. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI aduc în continuare spectacolul inconfundabil la FANATIK.RO, luni, 13 noiembrie, de la ora 13:30. În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, ne așteaptă un spectacol de zile mari. Emisiunea este transmisă în direct și exclusiv pe FANATIK.RO.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 13 noiembrie, ora 13:30!

Dumitru Dragomir este pregătit de noi profeții și analize alături de HORIA IVANOVICI. Luni, pe 13 noiembrie, spectacolul de la MAX Profețiile lui Mitică începe în forță de la ora 13:30. Una din cele mai vizionate emisiuni din spațiul online vă așteaptă pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul 16 a Superligii va fi analizată pas cu pas, iar cele mai importante faze vor trece prin filtrul inconfundabil al lui Dumitru Dragomir. Ca de obicei, pe lângă evenimentele sportive, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va dezbate și cele mai tari subiecte ale săptămânii.

Analiza detaliată a Superligii va culmina cu jocurile echipelor fruntașe. CFR a făcut un nou pas greșit în duelul cu FCSB și Rapid pentru supremație. Meciurile dintre Sepsi-Rapid și FCSB – FCU Craiova vor fi, de asemenea, sub lupa fostului președinte LPF.

ADVERTISEMENT

FANATIK dă drumul la spectacol încă de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAX Profețiile lui Mitică, oferindu-vă o experiență matinală plină de energie. Emisiunea vine cu numeroși invitați de top, inclusiv exclusivități și dezvăluiri de ultimă oră. Invitații speciali ai lui HORIA IVANOVICI, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza etapa a 16-a a campionatului intern, oferindu-vă o perspectivă captivantă asupra lumii sportului. Nu ratați acest start în forță al dimineții cu FANATIK SUPERLIGA și pregătiți-vă pentru MAX Profețiile lui Mitică, un podcast de succes garantat!

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Podcastul MAX Profețiile lui Mitică vă așteaptă în fiecare luni, începând cu ora 13:30, cu transmisie live și exclusivă pe platforma FANATIK.RO. Momentele savuroase din emisiune le puteți da o nouă vizionare pe canalul de Youtube FANATIK și, de asemenea, pe paginile de Facebook ale lui Horia Ivanovici și ale FANATIK, dar și pe contul TikTok FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pentru a urmări emisiunea de pe diverse dispozitive precum telefonul, televizorul sau tableta, accesul este simplu: vizitați site-ul www.fanatik.ro și dați click pe fereastra emisiunii din partea de sus a site-ului. Aici, totul va fi vizibil perfect, iar emisiunea poate fi urmărită fără probleme.

Vă amintim că emisiunea este transmisă live și exclusiv pe www.fanatik.ro, dar va fi disponibilă și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să apăsați butoanele de LIKE și SUBSCRIBE pentru a primi notificări). De asemenea, veți găsi emisiunea în premieră pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici (apăsați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când este disponibilă), și pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fiecare luni, imediat după FANATIK SUPERLIGA, vă invităm să luați parte la MAX Profețiile lui Mitică, un podcast de mare succes la public, găzduit de HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir. Aici, Horia Ivanovici îl provoacă pe Dumitru Dragomir față în față, discutând despre teme de actualitate. MAX Profețiile lui Mitică se bucură de susținerea principală a sponsorului MaxBet, unul dintre liderii industriei de jocuri de noroc din România. Nu ratați această întâlnire captivantă cu cele mai proaspete subiecte din lumea sportului și nu numai!

Max PROFETIILE LUI MITICA - 13 noiembrie 2023

ADVERTISEMENT