Fotbal intern

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Harlem Gnohere! ”S-a terminat”

29.01.2019 | 15:51
Gigi Becali anunt despre transferul lui Harlem Gnohere Sa terminat

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut un anunț de ultimă oră despre transferul atacantului Harlem Gnohere. Omul de afaceri a declarat că nu va mai face nicio mutare în această iarnă, iar fotbalistul francez nu va pleca de la formația pregătită de Mihai Teja până la finalul sezonului.

”Lotul e definitivat! Am terminat. Acesta va fi lotul! Nu mai pleacă nimeni și nu mai vine nimeni. Sâmbătă începem meciurile și nu mai discut despre niciun transfer. Nici de plecarea lui Gnohere. S-a terminat cu totul!”, a spus finanțatorul FCSB pentru gsp.ro.

Harlem Gnohere într-un duel aerian pentru balon cu Mihai Popescu în meciul Dinamo - FCSB
Harlem Gnohere într-un duel aerian pentru balon cu Mihai Popescu în meciul Dinamo – FCSB

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Harlem Gnohere: ”Visez să joc în optimile Champions League”

După ce a anunțat că Harlem Gnohere nu va fi transferat în această pauză competițională, Gigi Becali a mărturisit că după instalarea lui Mihai Teja în funcția de antrenor principal visează la primăvara Champions League: ”Eu deja visez să joc în optimile Champions League. Eu mereu mă gândesc mai departe. Cu antrenorul pe care-l am, nu mai visez la grupe. El îmi dă curaj. Zice că lotul este foarte valoros și că putem face orice cu această echipă”.

Gigi Becali a precizat în mai multe rânduri că este dispus să se despartă de Harlem Gnohere dacă va primi o ofertă foarte bună de la un club din străinătate. La Început, omul de afaceri a anunțat că suma de transfer pentru ”Bizon” este de șapte milioane de euro, dar apoi a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să-l cedeze și pentru cinci milioane de euro.

În această pauză de iarnă, FSB l-a numit pe Mihai Teja în locul lui Nicolae Dică și i-a transferat pe Florentin Matei, Adrian Stoian și Ioan Hora. Gigi Becali a mai anunțat și aducerea din vară a fundașului central Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș.

Tags: