Sport

Gigi Becali anunță ce arbitri vor conduce FCSB în ultimele două meciuri din play-off: “Probabil ăștia sunt, pe Dima nu mi-l dă! Nici nu-l cunosc!”. Video

Gigi Becali a anunțat ce arbitri vor conduce FCSB în ultimele două meciuri din play-off, în duelul cu Farul Constanța și cu Rapid.
09.05.2023 | 23:29
Gigi Becali anunta ce arbitri vor conduce FCSB in ultimele doua meciuri din playoff Probabil astia sunt pe Dima nu mil da Nici nul cunosc Video
Gigi Becali anunță ce arbitri vor conduce FCSB în ultimele două meciuri din play-off Probabil ăștia sunt, pe Dima nu mi-l dă! Nici nu-l cunosc!. Video. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României este convins că nu mai este nevoie neapărat de arbitri din străinătate, pentru că există VAR, însă este de părere că aceștia trebuie să fie trimiși în camera VAR, în locul românilor, pentru a lua deciziile corecte.

Gigi Becali anunță ce arbitri vor conduce FCSB în ultimele două meciuri din play-off

Gigi Becali a anunțat ce arbitri vor conduce FCSB-ul în ultimele două meciuri din campionat, explicând și nemulțumirea lui cu privire la Iuliana Demetrescu, arbitrul feminin, care a condus o partidă de fotbal din SuperLiga 1:

ADVERTISEMENT

„Pentru ce să dai arbitră femeie la bărbați, n-am văzut nicăieri în lume. Bine, mă, atunci faceți fotbal mixt. Du-te tu la fotbal de femei, du-te tu la fotbal de bărbați și lăsați-mă pe mine.

Noi, românii, n-avem nici măcar atât creier și avem un grec, care se uită din Grecia la meciuri și ne învață pe noi, iar el primește 10.000 de euro. Nu se poate așa ceva, cum să ai 10.000 de euro pe lună și tu să stai în Grecia? Nu e posibil asta!

ADVERTISEMENT

Noi am făcut cerere de arbitri străini, dar dacă o să arbitreze cum a arbitrat aseară Bîrsan eu nu o să am nicio treabă! Probabil că o să ni-l dea pe Colțescu și pe Istvan Kovacs, că n-are pe cine. Pe Dima nu ni-l dă, că vezi Doamne are legătură cu Becali, eu nici nu-l știu”.

„Ce legătură să aibă el cu mine? Și el e arbitru bun. Petrescu e și el arbitru bun. Acum chiar nu mai contează arbitri străini, poate doar la VAR să conteze.

ADVERTISEMENT

Ați văzut ce înseamnă să fie Hațegan la VAR? Dacă era Hațegan la VAR acum eram altundeva, nu mai aveam treabă”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

Gigi Becali a fost contrat de Ion Crăciunescu după declarațiile făcute la adresa Iulianei Demetrescu: „A făcut niște declarații urâte despre arbitrul Iuliana Demetrescu, ea va participa la Campionatul Mondial, n-am mai avut așa ceva de la Ioan Igna”.

ADVERTISEMENT

„A făcut niște declarații cu vreo 200 de ani în urmă. Doamne, când ne vom civiliza? Cu asta m-a iritat cumplit, mai ales că o știu pe fata asta, care a muncit enorm”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Eu știu că doar Dumnezeu face dreptate!”

„Nu mă bag în treaba lor, dar știu că Dumnezeu face dreptate! Dar eu știu că putem fi campioni pe National Arena și cu meciul ăla și fără, dar cum vrea Dumnezeu.

Nu se potrivește la Dumnezeu ce vrea omul. Ei se vor bate până în ultima etapă, acum CFR-ul trebuie să tragă, așa mai avem încă o șansă, altfel era mai greu.

Cât timp e Coman în echipă, acum, nu ne e frică de nimeni. Nu ne interesează acum Tavi Popescu, ne interesează campionatul. O să fie 50.000 de oameni cu CFR”, a continuat Gigi Becali.

„Nu mai e CFR-ul ăla de altădată, nu mai e Deac, parcă nu mai e creierul lor. Dan Petrescu poate să plece, dar Neluțu cum să renunțe, el trebuie să primească bani, că a băgat mult. Porumboiu e pe primul loc, Varga pe locul doi.

Ei sunt cei mai afectați din fotbal. Cât e plapuma să mă întind, dar să nu-mi iasă picioarele să-mi degere. Dacă suntem campioni mai fac transferuri și mai forțez Liga Campionilor”, a mai spus patronul vicecampioanei României.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,43 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”