Sport

Gigi Becali anunță ce se întâmplă, de fapt, cu Ngezana. Ce viitor are la FCSB

Gigi Becali a dat verdictul. Patronul de la FCSB a spus ce se întâmplă cu Ngezana, singurul transfer pe bani făcut de FCSB în această vară.
04.08.2023 | 20:03
Gigi Becali anunta ce se intampla de fapt cu Ngezana Ce viitor are la FCSB
Gigi Becali a vorbit despre Siyanbonga Ngezana. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a investit în doi fundași centrali, în această vară. După plecările lui Iulian Cristea și Jonnas Tamm, la echipă au venit Vlad Chiricheș și Siyabonga Ngezana. Primul pare că se impune la echipă, în timp ce al doilea nu a apucat însă să joace pentru echipa lui Elias Charalambous.

Mai are Becali răbdare cu Ngezana?

Gigi Becali, cel care l-a atacat pe Cristi Balaj în această dimineață, a vorbit despre situația sud-africanului transferat de FCSB în această vară. Patronul de la FCSB spune că acesta este foarte bun, dar nu este încă pregătit fizic. În viziunea milionarului, acesta va deveni un super-fundaș după ce se va pune la punct din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Ce răbdare să am? El nu a fost bine pregătit. Are valoare, dar nu a fost pregătit, iar acum că va fi pregătit cred că vom avea o surpriză frumoasă. Dacă e și pregătit, va fi extraordinar. Eu așa cred”, a comunicat Gigi Becali în fața jurnaliștilor, într-o discuție cu presa transmisă de FANTIK SUPERLIGA.

Șanse mici să se impună la FCSB. Haruț, scos și el din schemă

Totuși, Ngezana are șanse mici să se impună la FCSB. Venirea lui Vlad Chiricheș încurcă situația în defensivă, iar sud-africanul a devenit a patra opțiune la FCSB. Anul trecut, a patra variantă în defensivă a fost Denis Haruț, care a intrat pe teren în doar 16 partide.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu pare puțin, el a jucat un total de 996 de minute, adică o medie de mai puțin de o repriză pe meci. Cifrele sale au fost alimentate și de lunga absență a lui Iulian Cristea. El a jucat în doar nouă meciuri în campionat, dintre care doar unul a fost în playoff, acolo unde FCSB a avut alți trei fundași apți.

Dacă ținem cont de această statistică, putem trage concluzia că Ngezana nu va avea prea multe șanse la FCSB, mai ales dacă nu vor exista probleme medicale la ceilalți jucători.

ADVERTISEMENT

Nici Denis Haruț nu o duce mai bine. Fotbalistul a fost omul de sacrificiu din apărare în ultimii ani, jucând constant doar în perioada în care a fost împrumutat la FC Botoșani. Deși acesta a fost unul dintre cei mai buni oameni din cantonamentul din Țările de Jos, locul său de titular este pus în pericol de Vlad Chiricheș.

Dawa pare să fi învățat din greșelile din anul trecut și nu pare că poate fi scos din primul 11. Astfel, dacă FCSB nu va ajunge în grupele Conference League, e greu de crezut că Haruț va prinde prea multe minute.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Youtube și Facebook, de la ora 17:00.

Becali despre situația lui Ngezana

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată