Fotbal intern

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB! ”Mai aduc 2-3 jucători”

08.04.2019 | 12:03
Gigi Becali anunta noi transferuri la FCSB Mai aduc 23 jucatori

Finanțatorul Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB pentru sezonul viitor, chiar înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano. Omul de afaceri a confirmat faptul că jucătorii Florentin Matei și Adrian Stoian, care au fost aduși la echipă în această iarnă, nu vor mai continua la gruparea ”roș-albastră” din vară.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB: ”Vedem cine rezistă”

”Nu cred că Matei și Stoian să mai rămână la FCSB din vară. Eu vreau să mai aduc 2-3 jucători și vedem cine rezistă. Dacă rezistă unul, foarte bine, dacă nu rezistă niciunul atunci out”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Matinal despre transferurile pe care le va face la FCSB în perioada de mercato din vară.

Finanțatorul vicecampioanei României confirmă astfel ceea ce anunțase încă de acum cinci zile. “Matei şi Stoian, la vară, salut şi la revedere. Păi ce să fac? Dacă nu prind nici banca de rezerve? Ce să facă Matei? Să stea degeaba la Steaua? Stoian să stea degeaba la Steaua? Pe Stoian, am vorbit cu impresarul, Matei a auzit acum. Îi dau gratis pe Stoian și pe Matei, că i-am luat gratis”, spunea Gigi Becali.

Adrian Stoian în timpul unui antrenament al echipei FCSB
Adrian Stoian în timpul unui antrenament al echipei FCSB

Stoian nu a jucat la FCSB în play-off

Aduși în iarnă pentru a ajuta FCSB în lupta la titlu, Florentin Matei și Adrian Stoian nu s-au acomodat foarte bine în Liga 1 Betano și sunt la un pas de a se despărți de gruparea ”roș-albastră”. Matei a jucat ultima dată în urmă cu o lună la partida pierdută de FCSB pe teren propriu cu FC Viitorul, în timp ce Adrian Stoian are doar două meciuri în tricoul vicecampioanei, el nefiind folosit de la începerea play-off-ului.

Partida FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a patra play-off-ului, se va disputa luni, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. ”Roș-albaștrii” au posibilitatea de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj în clasamentul din Liga 1 Betano, dacă se vor impune în meciul de pe Arena Națională.