Sport

Gigi Becali are planuri mari după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League: „De ce să nu ne gândim mai departe?”. Pe ce posturi mai aduce jucători

Gigi Becali are planuri mari după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, mărturisind că are planuri mari pentru echipă în perioada următoare.
25.08.2022 | 22:46
Gigi Becali are planuri mari dupa calificarea FCSBului in grupele Conference League De ce sa nu ne gandim mai departe Pe ce posturi mai aduce jucatori
Gigi Becali are planuri mari după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că vrea să mai aducă un fundaș central și un atacant, recunoscând că nu e atât de mulțumit de prestația lui Bogdan Rusu.

Gigi Becali are planuri mari după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League

Gigi Becali are planuri mari pentru FCSB după ce echipa sa a reușit să se califice în grupele Conference League, în returul din Norvegia cu Viking Stavanger, scor 3-1:

ADVERTISEMENT

„Calificarea înseamnă 6-7 milioane de euro, înseamnă expunere a tinerilor fotbaliști. Mă bucur pentru fotbalul din România, mă bucur pentru că l-am văzut pe Coman că începe să mai mișcă.

Nu mă interesează de România, pe mine mă interesează de echipa mea. Eu am nevastă, voi aveți mai multe iubite, înțelegeți? Nu, adică eu am FCSB-ul, voi aveți mai multe echipe cu care țineți”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie neapărat să aducem un atacant și un fundaș central. Rusu cam scârțâie. Coman mi-a plăcut, a fost demențial, pasă de gol, 11 metri… a fost extraordinar. Era prea mare diferența de valoare. Dumnezeu ne-a calificat până la urmă.

Pe primul loc îl pun pe Cordea, pe locul doi pe Coman. Ce a făcut Edjouma? A dat un gol? Bine, atunci îl adaug și pe Edjouma dacă vreți voi”, a mai spus Gigi Becali, la TV ProArena.

ADVERTISEMENT

„De ce să nu ne gândim mai departe?”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre șansele ca FCSB să iasă din grupele Conference League, deși încă nu știe ce adversari va întâlni mai departe:

„De ce să nu ne gândim mai departe? Luăm un atacant și un fundaș central și ne gândim mai departe!”

ADVERTISEMENT

„Tavi Popescu a fost extraordinar! Să vă mai spun un lucru, dacă sunt bucuros de calificare, de ce mă mai întrebați de Tavi Popescu? Știți cum a jucat, de ce mă mai întrebați? Tinerii jucători au anumite căderi”, a mai spus Gigi Becali


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – AFC Hermannstadt . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT