Fotbal intern

Gigi Becali, criză de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru! “Niciodată la FCSB”

11.08.2018 | 11:27
Gigi Becali criza de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru Niciodata la FCSB

Gigi Becali, criză de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru. Atacantul de 20 de ani de la Gaz Metan Mediaş a intrat în atenţia oficialilor de la FCSB după prestaţiile din startul sezonului în Liga 1 Betano. Fotbalistul a fost aproape să ajungă în urmă cu şase luni la vicecampioana României, însă transferul a picat. Un oficial al clubului medieşan a dezvăluit pentru gsp.ro cum au decurs negocierile de la Palat şi cum s-a enervat patronul formaţiei antrenate de Nicolae Dică.

“La palat a fost domnul Ioan Mărginean de la Gaz Metan și au vorbit mai bine de o oră despre transfer. Becali dădea 500.000 de euro, medieșenii voiau cu 100.000 mai mult și 20 la sută procente dintr-un eventual transfer. Mai mult, au solicitat ca jucătorul să plece de la Mediaș abia în vară, pentru a ajuta echipa să rămână în prima ligă. Dacă la ultimul aspect cele două părți au fost de acord, la capitolul procente Becali a făcut o criză de nervi și n-au ajuns la înțelegere! Atunci Mărginean a zis că el nu cedează niciun euro și că transferul pică. Patronul FCSB-ului s-a enervat și le-a rupt contractul în față”, a povestit un oficial al clubului Gaz Metan Mediaş pentru gsp.ro.

Gigi Becali, criză de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru

Gigi Becali, criză de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru. Ioan Mărginean, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, a anunţat că Darius Olaru şi Carlos Fortes, jucători doriţi de FCSB, nu vor ajunge la vicecampioana României. În plus, oficialul a susţinut că în ultimele zile s-a pus o presiune inutilă pe jucătorii antrenaţi de Mihai Teja. Gaz Metan Mediaş – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în etapa a patra din Liga 1 Betano.

“În ultimele zile s-a pus o presiune inutilă pe jucătorii de la Mediaș și am fost atacați de unii de pe la FCSB. Lasăți-ne că noi suntem prea mici, ce aveți cu noi, de ce ne atacați? Avem un laborator micuț și vrem să ne facem treaba, dar să ne lase în pace! Suntem săraci, am adunat jucători de pe unde am putut, nu ne mai faceți rău! Niciodată în viața asta vreun jucător de la Mediaș nu o să ajungă la Steaua! Niciodată! Luați-vă gândul de la Olaru, pleacă direct în străinătate! Fortes la fel... Nu mai sperați degeaba! Lăsați-ne în pace! De ce puneți presiune pe jucători înaintea meciului direct?”, a declarat Ioan Mărginean.

În etapa a treia, Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 3-2, iar două dintre golurile medieşenilor au fost marcate de Darius Olaru şi Carlos Fortes. Atacantul portughez are în cont trei reuşite după primele etape din Liga 1 Betano.

Gigi Becali, criză de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru
Gigi Becali, criză de nervi la negocierile pentru transferul lui Darius Olaru