Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, despre CSKA 1948 Sofia – FCSB “Ăștia-s ca Dinamo!”

Gigi Becali e convins că CSKA Sofia 1948 nu poate să emită pretenții reale în dubla FCSB și crede că nivelul bulgarilor nu e mai ridicat decât cel al lui Dinamo.
23.07.2023 | 20:00
Gigi Becali despre CSKA 1948 Sofia  FCSB Astias ca Dinamo
Gigi Becali, despre CSKA 1948 Sofia - FCSB “Ăștia-s ca Dinamo!”
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a întrebat inițial pe Gigi Becali dacă are informații despre acest adversar. ”Vine meciul foarte important cu bulgarii. Așa, ce informații aveți? Sunt buni, nu-s buni? E miză mare?”, a întrebat Ivanovici. Răspunsul lui Gigi Becali a fost unul cel puțin metaforic: ”Plângere și tânguire multă va fi. Ca la Dinamo. Pentru bulgari”.

Gigi Becali, despre CSKA 1948 Sofia – FCSB “Ăștia-s ca Dinamo!”

Ulterior, patronul celor de la FCSB a recunoscut că miza financiară nu e momentan extraordinar de mare, fiind vorba de ”câteva sute de mii de euro, 400-500 de mii”. Prima manșă a meciului dintre CSKA Sofia și FCSB se va disputa miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30, la Sofia. Returul va avea loc pe 3 august la București, însă partida se va disputa fără spectatori.

ADVERTISEMENT

În luna iunie, FCSB transmitea că UEFA a decis să sancționeze clubul pentru derapajul suporterilor din timpul meciului de Conference League cu West Ham United. ”Sofia, prima deplasare europeană! FCSB va juca împotriva bulgarilor de la ЦСКА 1948/ CSKA 1948, în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Manșa tur se va disputa pe 27 iulie, la Sofia, în timp ce returul, programat pe 3 august, va avea loc la București.

Partida de la București va avea loc fără spectatori, ca urmare a unei decizii a Comisiei de Etică și Disciplină a UEFA din sezonul trecut”, transmiteau cei de la FCSB. La rândul lor, cei de la UEFA și-au justificat această decizie radicală: ”FCSB – West Ham, 3 noiembrie, Conference League.

ADVERTISEMENT

Se amendează clubul FCSB cu suma de 20.000 de euro şi i se ordonă să joace următorul meci din competiţiile UEFA, din calitate de echipă gazdă, cu porţile închise, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor săi. Se amendează clubul FCSB cu 5000 de euro pentru încălcarea protocolului UEFA de revenire la joc. Se avertizează clubul pentru încălcarea obligaţiilor sale media, cu o zi înainte de meci”, a transmis forul european.

Potrivit datelor oficiale prezentate de Transfermarkt.de, cei de la CSKA Sofia 1948 au un lot estimat la 16.8 milioane de euro, al 4-lea cel mai valoros lot din Bulgaria, aproape jumătate din valoarea campioanei Ludogoreț.

ADVERTISEMENT

Între timp, FCSB e cotată la peste 30 de milioane de euro, în timp ce rivala Dinamo București sare puțin peste 5 milioane de euro ca valoare a lotului. Casele de pariuri văd favorită certă la calificare pe FCSB, cu o cotă de aproximativ 1.45 pentru a obține calificarea, în raport cu cota de 2.70 oferită bulgarilor.

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță și poate fi vizionată în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 în direct și exclusivitate doar pe home page-ul www.fanatik.ro. Cu toate acestea, cei nu au reușit să vadă emisiunea în direct, sau vor să o revadă o pot face de la 17:30 în premieră pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, dar și pe canalul de Youtube Fanatik.

ADVERTISEMENT

Inegalabilul HORIA IVANOVICI îi va avea alături în acest sezon pe foștii fotbaliști Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Giani Kiriță, dar și pe antrenorii Sorin Cârțu și Vivi Răchită. De asemenea, în studioul FANATIK SUPERLIGA vor fi directorul FRF Mihai Stoichiță, alături de jurnaliștii ca Andrei Vochin, Daniel Șendre, Alin Buzărin și Cristi Coste.

Gigi Becali, analiză despre CSKA Sofia 1948

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților