Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Meme-uri geniale după selfie-ul făcut de Florinel Coman la FCSB – Dinamo 2-1

Cele mai tari meme-uri după momentul genial oferit de Florinel Coman în FCSB - Dinamo 2-1. Jucătorul vicecampioanei și-a făcut selfie cu telefonul unui suporter al rivalilor.
23.07.2023 | 15:42
Cele mai tari meme-uri după selfie-ul lui Coman din FCSB - Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a 2-a din SuperLiga. Meciul de pe „Arcul de Triumf” a fost plin de evenimente, iar momentul serii a fost oferit de Florinel Coman care și-a făcut selfie cu telefonul unui suporter dinamovist care a fost aruncat pe gazon din peluză.

Meme-uri geniale după selfie-ul făcut de Florinel Coman la FCSB – Dinamo 2-1

Florinel Coman a găsit un telefon al unui suporter dinamovist în timp ce se deplasa spre colțul terenului pentru a executa un corner. Jucătorul vicecampioanei și-a făcut un selfie înainte ca Neluț Roșu să ia telefonul și să-l arunce înapoi în peluza dinamovistă.

ADVERTISEMENT

Momentul genial oferit de Florinel Coman nu a fost trecut cu vederea de internauți care au postat o serie de meme-uri extrem de haioase pe rețelele de socializare. „Alții luau telefonul și îl aruncau. 100%. Îl aruncau în afara terenului, dar el a avut o reacție de milioane.

Calm, cu zâmbetul pe buze”, a fost reacția lui Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre gestul lui Coman. „La început am crezut că are un telefon și că vrea să imortalizeze un moment sau că cineva a vrut să facă un selfie cu el de pe margine într-un moment de pauză”, a spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Dinamo, ținta ironiilor după eșecul cu FCSB

FCSB a cerut amânarea derby-ului cu Dinamo după refuzul celor de la CSA Steaua în privința închirierii stadionului Ghencea. Vicecampioana României a vrut ca meciul împotriva „câinilor” să aibă loc pe Arena Națională, la o dată ulterioară, pentru ca în tribună să asiste 50.000 de suporteri.

Clubul din Ștefan cel Mare a respins ideea, iar meciul s-a disputat după programul inițial. Această poveste a fost o altă sursă de inspirație pentru microbiști care au dat drumul la o avalanșă de meme-uri pe internet.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Darius Olaru au marcat pentru FCSB la derby-ul cu Dinamo. Echipa lui Ovidiu Burcă a redus din diferență prin Goncalo Gregorio. Atacantul portughez a profitat de o ezitare a portarului Ștefan Târnovanu.

Andrei Nicolescu, replică pentru Gigi Becali: „S-a vorbit că o să fie iureș”

După refuzul lui Dinamo de a amâna derby-ul cu FCSB, Gigi Becali a anunțat că nu-i va menaja pe „câini”. Deși diferența pe teren a fost evidentă, vicecampioana s-a impus la limită cu scorul de 2-1. Andrei Nicolescu, președintele clubului „alb-roșu”, a venit cu replica pentru finanțator.

ADVERTISEMENT

„A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar o să creștem mari. Încă ne mai lipsește dinamica. Cred că tratăm cu prea mult respect adversarii și de aici vine, dar o să creștem, o să fie bine. Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Sunt convins că un alt stadion ar fi oferit un spectacol mai frumos.

Nu cred că asta e important (n.r – că meciul nu a fost amânat). S-a și vorbit că o să fie iureș și nu știu dacă ați văzut vreun iureș pe teren. Important e ca noi să câștigăm meciurile de Liga 1 ca să ne obișnuim cu așa ceva. Sunt convins că peste câteva meciuri o să arătăm cu totul și cu totul altfel. Asta este, poate a venit prea devreme”, a declarat Andrei Nicolescu.

HORIA IVANOVICI vă așteaptă cu același entuziasm la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, care se poate vedea, LIVE, doar pe site-ul FANATIK.RO, luni, marți și vineri, ora 10:30.

Tot în zilele de luni, marți și vineri, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe pagina de Facebook și canalul de Youtube FANATIK.

Meme-uri geniale după selfie-ul lui Coman din FCSB - Dinamo 2-1

ADVERTISEMENT