Sport

Gigi Becali dezvăluie „dedesubturile” din FRF: „E ceva necurat cu el, prea stă ascuns!”. Video

Gigi Becali a vorbit într-o conferință despre "dedesupturile" de la FRF care l-au convins să se retragă de la FCSB și din fotbal.
25.04.2023 | 09:46
Gigi Becali dezvaluie dedesubturile din FRF E ceva necurat cu el prea sta ascuns Video
Gigi Becali dezvăluie dedesubturile din FRF și spune cine ar fi valetul lui Stoichiță Băiat de zahăr! Pune selecționer, face tot. Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 1-0 și și-a anunțat retragerea de la FCSB și din fotbal. Patronul vicecampioanei a vorbit într-o conferință de presă despre anumite jocuri care se fac în Federație. Și de modul autoritar în care este condusă Federația.

Gigi Becali, acuze grave la adresa FRF după anunțul că se retrage din fotbal și de la FCSB: “Voi vorbiți de integritate, cu toate forțele întunecate ale României”

Tocmai pentru că spune că i s-a săturat să i se spună ce să facă la FCSB, cu regulile impuse de FRF, Gigi Becali a spus că se retrage din fotbal. Patronul FCSB s-a declarat împotriva aducerii lui Kyros Vassaras la conducerea arbitrajului românesc. Au fost și alte decizii ale FRF care l-au deranjat pe Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“L-ați băgat la pușcărie pe Gică Popescu! Voi vorbiți de integritate, cu toate forțele întunecate ale României? Vai de capul lor! Gata! La revedere, am ieșit. Nu mai vreau, gata! Nu campionatul mă interesează, mizeria pe care au făcut-o mă interesează. A umplut paharul Feșnic. Nu mai vreau.

Să aducă coasa să le dea cu coasa. Să le taie picioarele la jucătorii mei și gata. Să-i dea o coasă lui Feșnic. “Ia, mă, tu și taie picioarele direct. Ce să mai. Asta a pus capac. Sută la sută au ceva. Nu știu ce. Ori că au cu mine, ori că probabil au zis prin Stoichiță ceva.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atac fără menajamente la secretarul genral Radu Vișan: „E ceva necurat cu el!”

Păi nu vedeți că Stoichiță e cel mai bun băiat. Băiat de zahăr. Comandă Federația Stoichiță…. cum să fii om de succes. Stoichiță pune antrenorii, el comandă. L-a pus și pe Rotaru ăla care a fost jurnalist. Are licența Pro. Nu l-am vrut eu pe Rotaru. Minte de copil. ‘Du-te bă de aici’.

Rotaru este profesor de licențe, el dă licențe. Îți dai seama unde a ajuns incompetența asta. Să mă ierte, că n-am nimic cu el ca om. Îl mai au pe ăla, secretarul. Vișan ăla. Pe ăla nici nu îl cunosc. Cred că e ceva necurat cu ăla. Prea stă ascuns. Nu știu ce…

ADVERTISEMENT

S-a autosesizat Vișan. Măi, Vișane, unde erai mă de te-ai autosesizat. Oameni care stau în întuneric toată viața lor și se autosesizează ei cu mine, cu Becali”, a declarat Gigi Becali într-o conferință susținută la palatul din Aleea Alexandru. Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal și de la FCSB, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate.

FCSB a rămas la cinci puncte în spatele liderului Farul după eșecul suferit cu Rapid. Șanse mici să mai câștige titlul

FCSB și-a diminuat considerabil șansele la titlu după eșecul suferit pe terenul Rapidului, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Albu, în prima repriză. Horațiu Feșnic ar fi trebuit să elimine doi jucători ai Rapidului după intrările dure din prima repriză, pe Onea și Grigore.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea din Giulești, FCSB rămâne la cinci puncte în spatele liderului Farul, cu cinci etape rămase de jucat. De asemenea, formația lui Gigi Becali are și un deficit de un punct față de a doua clasată, CFR Cluj. În următoarea etapă, FCSB joacă pe terenul Universității Craiova. Se mai joacă și Sepsi – Farul și Rapid – CFR Cluj.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT