Sport

Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara 1-0, în etapa a 8-a din play-off Liga 2. Victorie la limită a liderului. Cum arată clasamentul

Vezi aici meciurile din etapa 8 din play-off și etapa 6 din play-out în Liga 2 în format LIVE STREAM. Unirea Slobozia s-a impus la limită, scor 1-0 cu Corvinul.
04.05.2024 | 13:55
Unirea Slobozia  Corvinul Hunedoara 10 in etapa a 8a din playoff Liga 2 Victorie la limita a liderului Cum arata clasamentul
Unirea Slobozia a câștigat duelul de pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara, scor 1-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
04-05-2024
08:10

Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0 (Afalna 39)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Unirea Slobozia, deja promovată matematic în SuperLiga, a câștigat duelul de pe teren propriu împotriva Corvinului Hunedoara, scor 1-0, în etapa a 8-a din play-off-ul ligii secunde. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament Liga 2

Min. 39: GOOL Unirea Slobozia! Mingea a fost reluată cu capul în bară de un jucător al gazdelor. Mingea a ajuns la Afalna care a înscris fără probleme din fața porții. 

Min. 30: Andreș șutează de la distanță. Mingea este reținută de Lefter. 

Min. 1: Partida a început!

Unirea Slobozia: D. Rusu – Dorobanțu, I. Dinu (cpt.), Pospielov, Andreș – Coadă, Șt. Pacionel – Cojocari, Purece, Vlăsceanu – Afalna. Rezerve: Șt. Georgescu – Ekollo, D. Bujor, Gîrbăcea, Gab. Lazăr, Mih. Șandru, R. Iancu, Aioanei, Mih. Lemnaru. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Corvinul: Lefter – Fl. Iacob, Lică, Ant. Manolache, Velisar – Hrezdac, Bradu – Lupu, Al. Neacșa (cpt.), T. Mitran – M. Coman. Rezerve: Blaga – D. Pop, Ad. Nicolae, Hergheligiu, Câmpan, Nic. Pîrvulescu, M. Chindriș, Predică, Seb. Ion. Antrenor: Florin Maxim.

03-05-2024
13:15

Șelimbăr - Gloria Buzău 2-1

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Final de meci!

Min. 72: GOOOL ȘELIMBĂR!!! Visic reușește ”dubla” după o lovitură de cap cu care îl învinge pe portarul Greab.

Min. 32: GOOOL ȘELIMBĂR!!! Elevii lui Claudiu Niculescu restabilesc egalitatea după un gol marcat de Visic, din pasa lui Gîț.

Min. 13: GOOOL GLORIA BUZĂU!!! Daniel Benzar deblochează tabela cu un șut la vinclu din interiorul careului.

Meciul a început!

CSC 1599 Șelimbăr: Roșca, Mitrea, Palmeș, Natea, Gîț – Schieb, Călin, Deac, Panos – Visic, Rotund. Rezerve: Bumbar, Orte, Soare, Gherman, Monea, Alexe, Moussinga, Pop, Baba. Antrenor: Claudiu Niculescu

Gloria Buzău: Greab – Părvulescu, Dandea, Doborsavlevici, Crișan, Dumitrescu – Benzar, Tănasă, Akhmatov, Prejmerean – Chică-Roșă. Rezerve: Lăpădat, Ferraresso, Perianu, Nadolu, Brîncoveanu, Dumitrache, Sălceanu, Dumitru, Șteau. Antrenor: Andrei Prepeliță

03-05-2024
06:21

Liga 2 play-out, etapa 6

Grupa A

  • FC Argeș – CSC Dumbrăvița 1-0 (Buhăcianu 20)
  • Ceahlăul – Unirea Dej 1-1 (P. Petre 31 / Bîrnoi 43)
  • FCM Alexandria – CSM Reșița 2-4 (Crețu 18, Albeanu 84 / Burlacu 21, Drăghiceanu 56, 62 pen., Napoleone 57)
  • Metaloglobus stă.
liga 2 clasament
Liga 2, clasament Grupa A

Grupa B

  • CS Tunari – CSA Steaua 1-2 (V. Borcea 43 / Drăghici 26, Chipirliu 90+3)
  • Concordia Chiajna – Viitorul Tg. Jiu 1-1 (Ghimfuș 44 / Gîrbiță 71)
  • CSM Slatina – Progresul Spartac 4-0 (Matei 25, Năstăsie 60, Mitran 88, Toma 90+2)
  • Chindia stă.
clas liga 2
Liga 2, clasament Grupa B
02-05-2024
13:32

CS Mioveni - Csikszereda 3-1 (Guțea 7, 18, Blănaru 26 - Jelena 64)

Vezi cele mai importante faze aici.

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 64: GOOOL Csikszereda!!! Oaspeții reduc din diferență prin golul marcat de Jelena care a profitat de o greșeală în apărarea celor de la Mioveni.

Min. 26: GOOOL Mioveni!!! Blănaru marchează din penalty.

Min. 18: GOOOL Mioveni!!! Guțea primește o pasă foarte bună în fața porții, trimite mingea direct în plasă și face dubla.

Min. 7: GOOOL Mioveni!!! Guțea deschide scorul după o greșeală în apărarea oaspeților.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

Mioveni: Croitoru, Trașcu, Gomes, Ignat, Șerbănică, Massaro, Toma, Cărăuș, Gutea, Blănaru, Stan. Rezerve: Sima, Dică, Duțan, Burnea, Costea, Căprescu, Văsălie, Gogor, Bolohan. Antrenor: Constantin Schumacher.

Csikszereda: Szilard, Gal-Andrezkym Botond, Csuros, Vita, Veres, Soufiane, Pinter, Babati, Ronai, Jelena. Rezerve: Karacsony, Nagy, Bloj, Ureche, Balogh, Salavatore, Bakos, Szondi, Makrai. Antrenor: Ilyes Robert.

Au mai rămas de disputat doar trei runde din sezonul regulat al eșalonului secund. Etapa 8 din play-off în Liga 2 le poate aduce celor de la Csikszereda garanția prezența la barajul de promovare, de pe poziția a cincea.

CS Mioveni – Csikszereda, CSC Șelimbăr – Gloria Buzău și Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara, live video online, în etapa 8 din play-off în Liga 2

Unirea Slobozia este deja sigură de promovarea în SuperLiga. Și Gloria Buzău se află foarte aproape de acontarea celei de-al doilea loc care garantează accederea în primul eșalon. Cei de la Csikszereda mai păstrează doar speranțe mici la devansarea buzoienilor. Cu un succes la Mioveni, ciucanii pot fi siguri de primul loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Echipa care a surprins pe toată lumea în acest sezon cu parcursul din Cupa României, care i-ar putea aduce și o calificare în Europa League, Corvinul Hunedoara, nu are drept de promovare, la fel ca CSC Șelimbăr. Hunedorenii au tras tare și în play-off, unde au o singură înfrângere. Cei de la Șelimbăr, în schimb, nu au cunoscut gustul victoriei în cele șapte partide din această fază a competiției.

Vineri au loc și meciurile din etapa a 6-a din play-out. Unirea Dej speră din nou că se poate salva. Trupa lui Damian Militaru este la doar trei puncte în spatele lui CSC Dumbrăvița. Și cei de la Tunari păstrează speranțe teoretice de salvare, fiind la 9 puncte în urma Viitorului Tg. Jiu. cu un meci în minus.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partidele etapei în Liga 2

Meciurile din etapa 8 din play-off în Liga 2 vor fi televizate pe canalele Digisport 1 și Prima Sport 1. Partidele din play-out nu vor fi difuzate la televizor, însă puteți urmări desfășurarea pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Aici puteți găsi cele mai importante faze de la meciurile rundei și clasament Liga 2 actualizat la zi. Tot aici găsiți și alte detalii cheie despre lupta pentru promovare în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off și play-out Liga 2

Cele trei meciuri din play-off se joacă pe parcrsul a trei zile, în timp ce partidele din etapa 6 a play-out-ului sunt programate să se dispute vineri, 3 mai.

Joi, 2 mai

  • ora 17:00 CS Mioveni – Csikszereda (Digisport 1, Prima Sport 1)

Vineri, 3 mai

  • ora 11:00 Alexandria – CSM Reșița
  • ora 11:00 Ceahlăul Piatra Neamț – Unirea Dej
  • 0ra 11:00 Concordia Chiajna – Viitorul Tg. Jiu
  • ora 11:00 CSM Slatina – Progresul Spartac
  • ora 11:00 FC Argeș – CSC Dumbrăvița
  • ora 11:00 Tunari – CSA Steaua
  • ora 17:00 CSC Șelimbăr – Gloria Buzău (Digisport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 4 mai

  • ora 12:00 Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara (Digisport 1, Prima Sport 1)

Clasament play-off Liga 2

clasament play-off liga 2

Clasament play-out Liga 2

clasament play-out Liga 2

Cote pariuri în meciurile din etapa 8 din play-off în Liga 2

Joi, victoria celor de la Csikzsereda la Mioveni este cotată cu 2,45. Un succes al gazdelor oferă cota 3,00, iar remiza este cotată cu 2,95. Vineri, “1 solist“ în CSC Șelimbăr – Gloria Buzău vine cu cota 3,20. Remiza are cota 3,00, iar “2 solist“ 2,32.

Sâmbătă, Unirea Slobozia și Corvinul Hunedoara joacă derby-ul rundei, raportat la clasament. Cota pe victoria ialomițenilor este 2,27. Un succes al Corvinului are cota 3,25, iar remiza este cotată cu 3,00.

Meciurile din etapa 8 din play-off și etapa 6 din play-out în Liga 2, live stream, 17:00, Digisport 1, Prima Sport 1

Csikszereda păstrează speranțe chiar și la promovarea directă, însă șansele ciucanilor sunt foarte mici. Acestea au scăzut în mod semnificativ după ce, în ultimele trei etape, echipa lui Robert Ilyes a adunat doar un punct. Mai mult, Miercurea Ciuc a fost învinsă în etapa precedentă chiar de rivalii buzoieni.

Adevărată campioană a egalurilor, Gloria Buzău și-a păstrat invincibilitatea în play-off și a câștigat când conta mai mult, cu CS Mioveni și Csikszereda. Astfel, echipa lui Prepeliță este favorită certă să își asigure cel puțin locul 4, care ar duce-i direct în SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Cum vor fi monitorizate telefoanele. Informația face înconjurul lumii
Cum vor fi monitorizate telefoanele. Informația face înconjurul lumii
Fetița Zurli dă cărțile pe față. Dureros ce a spus despre Mirela Retegan....
Fetița Zurli dă cărțile pe față. Dureros ce a spus despre Mirela Retegan. E clar că a plecat cu scandal. ''Nu a fost ușor pentru mine''
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii