Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, disperat de Istvan Kovacs: „Mai are vreun frate, vreo soră?”

Gigi Becali l-a distrus pe Istvan Kovacs și pe fratele său după înfrângerea cu UTA. Acuzații fără precedent la adresa arbitrului FIFA.
29.08.2023 | 12:36
Gigi Becali disperat de Istvan Kovacs Mai are vreun frate vreo sora
Gigi Becali nu vrea ca frații Kovacs să mai arbitreze FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a continuat atacurile dure la adresa lui Istvan Kovacs și la FANATIK SUPERLIGA. Patronul FCSB-ului e exasperat și nu vrea să mai audă de Kovacs. Se teme că arbitrul va fi delegat la derby-ul cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali are alergie la numele Kovacs: „Nu mai scap de Istvani?! Să mi-l dea încă o dată la VAR”

Gigi Becali a început să vorbească din start de arbitraj după UTA – FCSB 2-1 și e convins că nu a fost penalty: „Nu poți să lași deoparte arbitrajul! Pentru că n-ai cum! E 11 metri, dar și eliminare! I-a dat galben la faza aia. Cum să dai 11 metri când tu nu vezi mingea atingând mâna?!

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă i-a atins-o mâna, se duce din piept! Deci regulamentul, dacă se duce într-o parte a corpului, nu e penalty!”, a explicat patronul FCSB, după ce Adrian Porumboiu a dat verdictul la FANATIK SUPERLIGA.

Becali a început apoi să strige disperat: „Bă, frate, eu vreau să știu și eu! Nu mai scap de Istvani?! Mai au vreo soră, vreun frate să îl facă arbitru?! Vreunul de 10 ani și la bătrânețe să se țină de capul meu?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu dă vina pe George Găman: „El de frică a dat!”

Gigi Becali nu a dat în George Găman: „Nu e Găman! El săracul e băiat bun! El de frică a dat! I-a spus ăla: ‘Penalty, penalty!’. ‘Aoleu, e fratele lui Istvan!’. Înțelegi?! Ce să facem?!”.

Patronul FCSB se teme că arbitrul va din nou delegat la meciurile FCSB-ului: „Acuma să mi-l dea pe Istvan încă o dată la VAR, să facă o prostie, să ne mai dea încă o dată”.

ADVERTISEMENT

Becali nu exclude posibilitatea ca Istvan Kovacs să arbitreze chiar derby-ul din Ghencea cu U Craiova: „Să îl dea cu Craiova! Că ăla știe! Ăla e expert în arbitraj! Are o hoție în el! Știe să șmecherească arbitrajul, hă, hă, hă! Bă, da de 20 de ani mă ține numai în hopuri de astea! Numai în de-astea mă ține! De 20 de ani de când e arbitru! Numai așa mă ține! Acuma mi-l aduci pe fra-su!”.

Gigi Becali spune că nu are nimic personal cu Istvan Kovacs, deși l-a atacat în trecut de nenumărate ori și e convins că etnicii maghiari au un dinte împotriva sa: „N-am avut tată nimic cu el! E ungur. Ungurii nu mă înghit pe mine!”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB e indignat: „Nu poți să te bați când la arbitraj sunt doi frați. E mai bine să câștige CFR-ul campionatul”

Gigi Becali nu reproșează nimic jucătorilor după înfrângerea surprinzătoare de la Arad:Așa a vrut Găman și cu Istvan Kovacs, cum îl cheamă pe fratele lui… Movacs… Szabolcs, îl cheamă? El a vrut așa!”. 

Și la faza în care Florinel e eliminat, Becali dă vina tot pe arbitraj: „Coman trebuie amendat, dar tot Kovacs a greșit. Dacă vezi că-i dă cu cotul, fluieră, mă, și dă-i galben lui ăla. Nu e problemă că s-a accidentat Chiricheș, avem cu cine să jucăm. Nu l-am văzut pe Ngezana, ce să vezi, cum să vezi un jucător când joci în zece oameni, că nu poți să joci împotriva lui Istvan Kovacs? Ăsta micul n-avea tupeul ăsta, dacă nu era fratele mai mare acolo! El e mare arbitru FIFA și nu-și mai permite să facă, așa că l-a trimis la înaintare pe ăsta mic.

El ce-a spus, avem și noi apartamente în Cluj, e mai bine să câștige CFR-ul campionatul. El e arbitru FIFA și ăsta, copil, că e un copil, să aibă tupeu să spună că a fost penalty la faza aia. Să meargă cum vrea Pantea, mă interesează cum merge Istvan Kovacs și cu fratele. Cum să dai penalty dacă nu vezi? Kovacs nu știe regulamentele, că abia a ieșit din ou.

Nu poți să te bați când la arbitraj sunt doi frați. Sunt doi, că dacă era unul, mă mai luptam la campionat, e greu să te bați cu doi frați, pe care îi cheamă cum îi cheamă. Bravă, mă, Istvan Kovacs, că l-ai băgat și pe fratele tău, cum îl cheamă, la înaintare, ești băiat deștept, Istvan Kovacs!”.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE lunea, marțea și vinerea, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede și pe YouTube și Facebook, ÎN PREMIERĂ, de la ora 17:30.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT
Tags: