Sport

GIGI BECALI. EXCLUSIV / Renunţă la TOATĂ averea! Cine preia Steaua

GIGI BECALI. Patronul Stelei nu s-a sfiit niciodată să-şi afişeze averea în public. Banii i-a obţinut din afaceri cu imobiliare, armament, sport şi agricultură, dar nu a renunţat niciodată...
17.02.2015 | 12:32
GIGI BECALI EXCLUSIV  Renunta la TOATA averea Cine preia Steaua

GIGI BECALI. Patronul Stelei nu s-a sfiit niciodată să-şi afişeze averea în public. Banii i-a obţinut din afaceri cu imobiliare, armament, sport şi agricultură, dar nu a renunţat niciodată la stînă. În 2007, Gigi Becali avea o avere totală de cîteva sute de milioane, fiind depăşit în top 300 Capital doar de Dinu Patriciu. Crizia financiară şi faptul că a intrat la închisoare l-au afectat serios pe latifundiarul din Pipera.

TRAGEDIE IN LUMEA MUZICII IN ACEASTA DIMINEATA! A MURIT IN ACEASTA DIMINEATA!!! MILIOANE DE FANI I-AU APRECIAT SUPER HITUL!!! 

Conform revistelor de specialitate, Gigi Becali ar mai avea, în prezent, o avere de 49 de milioane de euro, pe care omul de afaceri o va lăsa, pe mîna familiei, dorind să renunţe la toate afacerile după ce va ieşi din arest. Inclusiv la Steaua!

LEGATURA INCREDIBILA DINTRE ARESTAREA ELENEI UDREA SI UN CELEBRU FOTBALIST ROMAN! EL O POATE SCAPA!!!

Fata cea mare se vizează femeie de afaceri

GIGI BECALI. Iar Teodora, una dintre fiicele sale, are cele mai mari şanse să se ocupe, peste cîţiva ani, de afacerile tatălui ei. În vîrstă de 19 ani, fata cea mare a lui Gigi Becali este studentă în anul I la Facultatea de Administrare a Afacerilor, din cadrul Academiei de Studii Economice. Tînăra a fost admisă vara trecută la locurile cu taxă şi va efectua studiile în limba engleză. Deşi, iniţial, patronul Stelei dorea ca fiica sa să urmeze cursurile Facultăţii de Drept, Teodora a ales ASE-ul, fiind dornică să ajungă o femeie de afaceri de succes şi să-şi ajute părintele să sporească averea familiei. De altfel, Gigi i-a transmis fetei sale să obţină note cît mai mari şi să se dedice, în totalitate, facultăţii pe care a ales să o urmeze pentru că ea se va ocupa cît de curînd de întregul business al latifundiarului, de zeci de milioane de euro.

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!

GIGI BECALI. Anunţul ANULUI de la Poarta Albă! “Sînt LIBER!”

SOC IN FOTBAL!!! SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Urmează facultatea în limba engleză

GIGI BECALI. Patronul Stelei are şanse mari să fie eliberat pe parcursul acestui an, moment în care va deveni, cel mai probabil, mentorul fiicei sale în afaceri. Nu este exclus ca Teodora să fie prezentă la diverse întîlniri de business şi să deprindă, astfel, arta negocierii de la tatăl ei. “Gigi are mare încredere în fetele lui, în special în Teodora. Este foarte mîndru că urmează cursurile facultăţii în limba engleză. El nu a avut ocazia şi le-a trasat fetelor sale un obiectiv clar, să înveţe cît mai multe limbi străine”, a spus, pentru FANATIK.RO, un apropiat al lui Gigi Becali. Dată fiind situaţia, sînt şanse mari ca Teodora să aibă şi rol de translator la diverse întîlniri de afaceri ale finanţatorului din Ghencea.

Ce stelist a REFUZAT să depună mărturie împotriva lui Gigi Becali!

STIREA ZILEI!!! ION TIRIAC IN VIZORUL DNA!!! S-A DISPUS INCEPEREA URMARIRII PENALE!!!

Cum a făcut un COPIL cel mai tare TRANSFER de la STEAUA!

Pe urmele fiicei lui Copos

GIGI BECALI. Dacă latifundiarul îşi va duce la bun sfîrşit planul, putem asista, în viitorul apropiat, la negocieri între Teodora Becali şi Alexandra Copos. Asta pentru că fostul patron al Rapidului a cedat frîiele afacerii fiicei sale, după ce a fost condamnat în “Dosarul Transferurilor”. Totuşi, Alexandra este consiliată de tatăl ei şi nu ia nici o decizie fără să se consulte cu acesta. Teodora mai are, însă, mult de învăţat pînă să ajungă la nivelul Alexandrei, care a terminat cursurile mai multor facultăţi de prestigiu din SUA.

EXCLUSIV! S-a aflat contul SECRET al lui Gigi Becali! Cîţi BANI are!

STEAUA. EXCLUSIV / Meme Stoica şi Gigi Becali, din nou, ÎMPREUNĂ!

49 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate

8,45 este media pe care Teodora Becali a obţinut-o în urma BAC-ului