Fotbal intern

Gigi Becali face revoluţie la FCSB! Alibec şi Gnohere, out în vară

23.05.2018 | 10:43
Gigi Becali face revolutie la FCSB Alibec si Gnohere out in vara

Gigi Becali face revoluţie la FCSB! Patronul vicecampioanei României a anunţat că se va despărţi de opt jucători în vară. Gigi Becali a dezvăluit care sunt numele primilor şapte fotbalişti care vor pleca de la FCSB, iar FANATIK.RO a aflat că al optulea jucător este Harlem Gnohere, golgheterul “roş-albaştrilor”.

Denis Alibec a creat probleme la FCSB în ultima perioadă, iar Gigi Becali e scăzut din preţ pentru a scăpa de el. De partea cealaltă, latifundiarul din Pipera vrea să profite de faptul că Harlem Gnohere a fost într-o perioadă bună şi a impresionat în Liga 1 Betano şi vrea să scoată o sumă frumoasă de pe urma transferului său, deşi ceilalţi oficiali ai formaţiei “roş-albastre” nu s-au declarat încântaţi de dorinţa lui Becali de a-l vinde pe atacantul francez.

Gigi Becali face revoluţie la FCSB. Rezolvă transferurile lui Abang şi Nemec

Gigi Becali nu doreşte ca atacul FCSB-ului să aibă de suferit după plecările celor doi. Astfel, patronul “roş-albaştrilor” s-a orientat către Abang, Adam Nemec şi Billel Omrani. FANATIK.RO a aflat că FCSB va rezolva transferurile primilor doi în această săptămână. În ceea ce îl priveşte pe atacantul francez de la CFR Cluj, Gigi Becali aşteaptă să vadă decizia luată de Comisia de Disciplină în cazul falsificării semnăturii din contract.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.600.000 de euro, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în ianuarie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Atacantul francez în vârstă de 30 de ani a venit la FCSB din postura de rezervă a lui Denis Alibec, dar a reuşit să-i ia faţa internaţionalului român. Astfel, Harlem Gnohere a jucat în 44 de meciuri, a dat 21 de goluri şi a oferit 1 pasă decisivă.