Sport

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Billel Omrani la FCSB: „I-am transmis ce îi ofer”

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Billel Omrani. Francezul e în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj, iar finanțatorul FCSB a anunțat că i-a trimis acestuia o ofertă.
19.02.2022 | 15:36
Gigi Becali insista pentru transferul lui Billel Omrani la FCSB  Iam transmis ce ii ofer
ADVERTISEMENT

FCSB se poate apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj, dacă o bate pe CS Mioveni în etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albaștrii joacă mai devreme cu o zi față de ardeleni, care au, în aceeași rundă, derby contra Rapidului.

În ziua meciului cu argeșenii, Gigi Becali a anunțat că l-a ofertat oficial pe Billel Omrani (28 de ani). Atacantul francez e în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj și poate semna cu orice echipă dorește.

ADVERTISEMENT

FCSB a demarat negocierile pentru transferul lui Billel Omrani. Gigi Becali: „Așteptăm un răspuns”

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă și aşteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer”, a dezvăluit Gigi Becali pentru as.ro.

Omrani joacă de cinci ani și jumătate în Gruia. Francezul a venit de la Olympique Marseille, în 2016, din postura de fotbalist liber de contract. În intervalul în care a îmbrăcat tricoul vișiniu, atacantul a acumulat 199 de meciuri, 47 de goluri și 28 de assist-uri.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, despre transferul lui Omrani: „I-ar sta bine în roș-albastru”

Vârful de atac în vârstă de 28 de ani este momit la FCSB și de managerul general Mihai Stoica. Oficialul vicecampioanei crede că lui Omrani i se potrivesc mai bine culorile roșu și albastru decât cea vișinie, aluzie la diferneța dintre echipamentele celor două rivale la titlu.

„Da, îl văd pe Omrani la FCSB, i-ar sta bine în roș-albastru. Știu că venea prin București, deci îi place Bucureștiul. De ce să n-aibă Omrani salariu mai mare decât Tănase?

ADVERTISEMENT

Tănase a venit pe o sumă mare de transfer. Omrani ne poate ajuta. Să presupunem că luăm campionatul, el e un jucător care se poate bate în cupele europene.

E un jucător de valoare, fizic bun, picior bun… bun jucător, ce să mai”, a mai spus Mihai Stoica, la  Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Ce pretenții financiare are atacantul francez

Conform spuselor lui Gigi Becali, Billel Omrani vrea un salariu de 45 de mii de euro pe lună și 400 de mii de euro primă de instalare. În cazul în care francezului i se vor satisface pretențiile, acesta va fi plătit mai bine decât căpitanul Florin Tănase, care încasează lunar 30 de mii de euro.

„Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu și i-am zis să-l sune pe Dan Petrescu să-i confirme, că-mi cunoaște vocea. A început să râdă, el e străin, nu mă cunoaște.

Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45 de mii pe lună și patru sute de mii la semnătură. E ceva negociabil, nu are pretenții foarte mari. Dacă îl iau, îl vând imediat, peste un an”, declara Gigi Becali, pe 10 februarie, la Pro X.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 5,20 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT