Fotbal intern

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Alibec! Ce i-a cerut jucătorului

12.06.2018 | 23:03
Gigi Becali ia stabilit pretul lui Alibec Ce ia cerut jucatorului

Finanțatorul Gigi Becali nu-l mai vrea pe atacantul Denis Alibec la FCSB și i-a stabilit prețul pentru care se poate transfera. Internaționalul român poate pleca de la vicecampioana din Liga 1 Betano pentru maximum un milion de euro.

Gigi Becali l-a informat pe Denis Alibec că nu mai are ce căuta la formația antrenată de Nicolae Dică și i-a transmis să-și caute echipă. Omul de afaceri vrea să recupereze aproape jumătate din suma de 2,04 milioane de euro pe care a plătit-o pe atacant când l-a adus la începutul anului 2017 de la Astra Giurgiu. La care se adaugă, bineînţeles, contractul jucătorului şi primele plătite acestuia în cele 18 luni de contract de până acum.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Denis Alibec, finanțatorul FCSB dorind să obțină un milion de euro
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Denis Alibec, finanțatorul FCSB dorind să obțină un milion de euro

Alibec a lipsit de la vizita medicală

FCSB s-a reunit luni dimineaţă la INMS, iar Denis Alibec a lipsit de la vizita medicală. Prestaţia atacantului din ultimul sezon, un singur gol în Liga 1, l-a înfuriat pe Gigi Becali, care a declarat că jucătorul nu va mai evolua la FCSB.

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, a declarat în urmă cu o săptămână că Denis Alibec nu va mai face parte din lotul echipei sale, confirmând ce a scris FANATIK.RO acum o lună. Dică a vorbit şi despre deteriorarea relaţiei dintre cei doi: “Nu o să mai fie relația mea cu el pentru că nu o să mai fie în lot. Avantajul e că tot ce s-a întâmplat a fost în fața echipei și jucătorii vă pot confirma.