Fotbal intern

Gigi Becali îi răspunde lui Cornel Dinu, după ce l-a acuzat că dă salarii prea mari

01.10.2018 | 11:33
Gigi Becali ii raspunde lui Cornel Dinu dupa ce la acuzat ca da salarii prea mari
ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB i-a răspuns lui Cornel Dinu după ce acesta l-a acuzat pe Gigi Becali că îşi bate joc de societatea românească plătind salarii mult prea marţi faţă de medie. Dinu a fost deranjat de declaraţiile lui Gigi Becali privind sumele pe care speră să le primească în schimbul fotbaliştilor săi şi crede că un salariu de 20.000 de euro este exagerat pentru un fotbalist care activează în Liga 1 Betano.

“În fotbalul nostru, sunt tot felul de rugăciuni: să ne dea 70 sau 100 de milioane de euro. Suntem vai de capul nostru, în lumea a patra. Ne dau 1,5 milioane, cât ne e valoarea. În continuare eu cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi conform realităţii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi răspunde lui Cornel Dinu

Dacă salariul este 1900 de lei, nu poţi să dai 15-20 de mii de euro la jucători. E bătaie de joc faţă de sărăcia societăţii româneşti”, a declarat Cornel Dinu la un post de televizune. Acum, Gigi Becali i-a răspuns dinamovistului şi a vrut să-i transmită că totul ţine de strategia pe care o are privind politica de transferuri:

„Cu strategia pe care o fac eu cu jucătorii, nu cred că deranjez pe nimeni, când spun 300, 700 e treaba mea. Și Man, și Coman, și Moruțan și Nedelcu, unul dintre ei va fi sigur vândut pe 30, 70, 100, poate să fie și mai mult. S-ar putea să nu iau, dar eu asta vreau”, a fost mesajul lui Becali pentru Dinu, după ce FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa celor de la AFC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali îi răspunde lui Cornel Dinu. Patronul de la FCSB în tribună la meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Politehnica Iaşi, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 5 august 2018.
Gigi Becali îi răspunde lui Cornel Dinu. Patronul de la FCSB în tribună la meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Politehnica Iaşi

Citeşte şi:

Tags: