Fotbal intern

Gigi Becali îl distruge pe Yuksel Yesilova, oficialul Astrei care l-a făcut hoţ pe Gică Hagi. “E nebun!”

02.10.2018 | 13:05
Gigi Becali il distruge pe Yuksel Yesilova oficialul Astrei care la facut hot pe Gica Hagi E nebun

Yuksel Yesilova, oficialul Astrei Giurgiu, l-a făcut hoţ pe Gică Hagi la finalul meciului pierdut de fosta campioană pe terenul Viitorului, scor 0-1, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, iar Gigi Becali l-a distrus pe turcul din staff-ul tehnic al lui Gigi Mulţescu.

Yuksel Yesilova a recunoscut într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO că l-a făcut hoţ pe antrenorul şi finanţatorul echipei FC Viitorul Constanţa, iar Gigi Becali nu l-a iertat pe oficialul Astrei. Latifundiarul din Pipera l-a desfiinţat pe Yesilova şi i-a transmis un mesaj clar.

Yuksel Yesilova, distrus de Gigi Becali pentru că l-a făcut hoţ pe Gică Hagi

“Să vă spun un lucru. Este foarte dureros ca în ţara noastră să vină unu care e zero şi să îşi permită să îi zică lui Hagi că e hoţ. Păi îi zici tu lui Hagi că e hoţ? Tu nu ai cum să apari în faţa lui! E dureros că se întâmplă aşa. Eu nu cred că există vreun preparator fizic român care să îşi permită să facă aşa ceva. Zice că e discriminare? E nebun!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali nu l-a iertat nici pe Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj. “Aşa am zis şi de Camora. Şi aseară a pus mâna pe minge şi după se certa cu arbitrul. El a recunoscut, dar de ce se ceartă cu arbitrul mereu? Eu le-am zis jucătorilor mei că vreau fotbal european. Eu nu l-am văzut pe Messi să se certe cu arbitrul. Cum să te cerţi cu arbitrul? Camora e jucător bun, dar pe mine mă deranjează obrăznicia lui. Nu ne interesează! Noi avem 3 jucători pe postul lui“, a spus Gigi Becali.

Ce a zis Gică Hagi după Viitorul – Astra 1-0

„Păcat ca la sfârșit a ieșit acest scandal. Eu am vrut să mă duc la Gigi Mulțescu să vorbesc să îmi cer scuze că nu a ieșit mingea afară. A fost decizia lui Vlad Achim să nu dea mingea afară. Și când în spate a venit acel domn care mi-a spus în turcă „Hârsâz”, adică „hoț”. El a venit în România să muncească și mă face pe mine hoț? Cuvântul pe care l-a folosit e de nivel foarte jos. Să își aducă aminte că a venit la noi să muncească, nu să se certe cu mine”, a spus Hagi.