Fotbal intern

Viitorul – Astra 1-0. Primul eşec al giurgiuvenilor în sezonul 2018 – 2019

30.09.2018 | 17:57
Viitorul  Astra 10 Primul esec al giurgiuvenilor in sezonul 2018  2019
ADVERTISEMENT

A doua partidă a zilei din Liga 1 Betano a avut loc la Ovidiu, acolo unde s-a întâlnit FC Viitorul Constanţa cu Astra Giurgiu, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Tudor Băluţă în minutul 90+2. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Final!

Min. 90+3. Gică Hagi este eliminat după un conflict cu un secund al lui Gigi Mulţescu.

Min. 90+2. Tudor Băluţă înscrie un gol cu o lovitură de cap, din centrarea lui Nooijer.

Min. 48. Vînă trimite balonul direct în bara porţii lui Iliev.

Min. 34. Erico primeşte cel de-al doilea cartonaş galben şi este eliminat de Marcel Bârsan.

Update. A început meciul!


Update. Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Ghiţă. Nooijer – Achim, Băluţă, Vînă – Hagi, Drăguş. Măţan

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu: Iliev – Butean, Cestor, Erico, Radunovic – Mrzljak, Biceanu – Gheorghe, Roşu, Llullaku – Begue


Marcel Bîrsan a fost delegat de CCA să conducă acest meci de la centru, urmând să fie ajutat la cele două linii de asistenţii Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ, şi Alexandru Cerei, din Cluj Napoca. Arbitrul de rezervă va fi Ionuţ Coza, iar Marian Dorobanţu din Buzău va fi observator de joc.

ADVERTISEMENT

Viitorul – Astra în etapa 10 din Liga 1 Betano

Gheorghe Hagia prefaţat partida de astăzi şi se teme de experienţa lui Gheorghe Mulţescu: “Întâlnim o echipă reactivă, care joacă fotbal, cu atacanți foarte buni, care marchează mult de când a venit domnul profesor Mulțescu. O echipă care nu a pierdut în acest campionat. S-au păstrat lucruri de la Măldărășanu, nea Gigi (n.r. Mulțescu) a știut ce trebuie să aducă în plus, pentru că are experiență. Le-a dat mai multă libertate în atac. Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren și știe să atace. Așa că trebuie să avem grijă în ambele faze. Să ne impunem în ofensivă, să-i desfacem. Să fim și noi reactivi, iuți, să nu le lăsăm prea multe spații. Trebuie să facem un joc bun”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

Viitorul - Astra în etapa 10 din Liga 1 Betano. Fază de joc din meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FC Viitorul, din etapa a III-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, duminică, 1 aprilie 2018.
Viitorul – Astra în etapa 10 din Liga 1 Betano. Fază de joc din meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FC Viitorul, din etapa a III-a a play-off-ului Ligii 1 Betano

Echipele probabile:

Viitorul Constanţa: Cojocaru – Mladen, Ţâru, Luchin, De Nooijer – V. Achim, T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Drăguş, A. Ciobanu

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu: P. Iliev – Belu, Cestor, Erico, Radunović – Bègue, Mrzljak, Biceanu – Balaure, Llullaku, L. Buş

Partida Astra – Viitorul are loc de la ora 18:00, la Ovidiu, urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV, precum şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT