Sport

Gigi Becali îl laudă pe Gică Hagi: „Dă-i FCSB-ul lui și ia campionatul la pas!”. Singurul remarcat după înfrângerea cu U Cluj

Gigi Becali l-a lăudat pe Gică Hagi, despre care spune că dacă ar fi avut la dispoziție echipa FCSB-ului, ar fi câștigat campionatul la pas.
01.11.2022 | 00:35
Gigi Becali il lauda pe Gica Hagi Dai FCSBul lui si ia campionatul la pas Singurul remarcat dupa infrangerea cu U Cluj
Gigi Becali a fost aplaudat ironic după schimbările de la FCSB din meciul cu Mioveni. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a remarcat un singur fotbalist după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 1-2, acela fiind Octavian Popescu.

Gică Hagi, lăudat de Gigi Becali după U Cluj – FCSB

Gigi Becali l-a lăudat pe Gică Hagi după înfrângerea FCSB-ului cu Universitatea Cluj, spunând că este un antrenor mare dacă este pe primul loc cu Farul, echipă care nu face transferuri pe bani, ci ia jucători liber de contract sau jucători din pepinieră:

ADVERTISEMENT

I-a luat Gică de peste tot și joacă fotbal. Cum? Spune-mi mie că nu e antrenor. Toți jucătorii pe care noi i-am refuzat, el i-a luat și i-a făcut să joace fotbal. Antrenorul, mă… Cum joacă Rapidul, cum joacă Craiova lui Mititelu? Pasează mult

Eu nu știu tehnic, l-am întrebat pe Gică, el mi-a spus că le dă mingea și să se antreneze cu mingea până când vomită. Asta mi-a spus Hagi, care e pe primul loc detașat”.

ADVERTISEMENT

„Dă-i echipa asta lui Hagi și ia campionatul la pas. Dacă Hagi îl vede pe ăla că driblează și că nu face 5-7 pase îi mănâncă, le mănâncă ficații.

La noi fiecare se duce unde crede el, vrea să dea la poartă, se duce să stea atacant. Nici pase nimic, n-am făcut cu om în plus cinci pase”, a mai spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Bine că și-a mai revenit Tavi!”

Gigi Becali a continuat și a spus că l-a remarcat pe Octavian Popescu, despre care a spus că și-a mai revenit și că încă speră să primească o sumă importantă în schimbul lui.

„Bine că și-a mai revenit Tavi, l-am remarcat, s-a văzut mișcarea lui, am văzut atitudinea lui, măcar asta mă încântă, să pot să-mi scot banii”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a intrat în a doua repriză a meciului cu U Cluj și a avut o ocazie mare de a marca, însă șutul său plasat, de la marginea careului, a fost respins în corner de către Gorcea, care s-a întins perfect.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru „X” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT