Sport

Gigi Becali așteaptă ca Nicolae Dică să-și dea demisia: „E vina antrenorului! Nu ai nicio tactică, nicio noimă”

Gigi Becali l-a atacat direct pe Nicolae Dică după înfrângerea FCSB-ului cu U Cluj, lăsând de înțeles că așteaptă ca acesta să-și dea demisia.
31.10.2022 | 23:22
Gigi Becali asteapta ca Nicolae Dica sasi dea demisia E vina antrenorului Nu ai nicio tactica nicio noima
După înfrângerea cu U Cluj, Gigi Becali așteaptă ca Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut lamentabil pe terenul lui U Cluj în etapa a 16-a din SuperLiga, rezultat care a stârnit furia lui Gigi Becali. După meci, patronul „roș-albaștrilor” nu a ezitat să-l atace pe antrenorul Nicolae Dică, lăsând de înțeles că așteaptă ca acesta să-și dea demisia.

Gigi Becali așteaptă demisia lui Nicolae Dică: „E vina antrenorului”

Chiar dacă a anunțat că nu-l va da afară pe Nicolae Dică după înfrângerea cu U Cluj, patronul FCSB-ului a spus că îi va accepta tehnicianului demisia în cazul în care va decide să facă acest pas. La interviurile de după meci, Dică nu a dat impresia că ar lua această decizie, aruncând vina pe jucători.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face. 

Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static…”, a declarat Gigi Becali imediat după meci la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a răbufnit după eșecul cu U Cluj: „Și Mioveni leagă cinci pase, noi nici măcar atât”

Patronul FCSB-ului și-a continuat apoi tirada la adresa antrenorului, considerat principalul vinovat de faptul că echipa nu este în stare să aibă un joc de posesie, că nu poate să lege două – trei pase.

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul.

ADVERTISEMENT

Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar doi-trei, echipa nu leagă pase. Eu zic de cinci-șase meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă cinci pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă cinci! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a luat la țintă și o parte dintre jucători, în special pe Miculescu, pentru transferul căruia a plătit o sumă importantă în această vară.

„Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a încheiat Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT