Sport

Gigi Becali a „explodat” după U Cluj – FCSB 2-1: „Dacă oamenii au 15.000 de euro pe lună, ce să mai joace fotbal?”

Gigi Becali a „explodat” după înfrângerea suferită de FCSB în duelul cu Universitatea Cluj, scor 1-2, fiind enervat de jucătorii săi.
31.10.2022 | 23:34
Gigi Becali a explodat dupa U Cluj  FCSB 21 Daca oamenii au 15000 de euro pe luna ce sa mai joace fotbal
Gigi Becali a „explodat” după U Cluj - FCSB 2-1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nici Nicolae Dică nu a scăpat, patronul FCSB-ului dându-i mai multe exemple de antrenori care fac echipele să joace bine, precum Gică Hagi sau Dan Petrescu.

Gigi Becali a „explodat” după U Cluj – FCSB 2-1

Gigi Becali a fost nervos după înfrângerea suferită de FCSB în duelul cu Universitatea Cluj: „El bate numai pe poartă, bate tot, pe lângă că nu mai știe Coman fotbal, el bate corner pe poartă. E mare fotbalist, n-a mai dat gol de 100 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu sunt niște oameni care vor de la viață ceva mult. Adică eu îl văd pe Tănase. Tănase a vrut mult de la viață, Tănase acum stă în Arabia și vrea să facă și un bloc.

Ăștia dacă au 10-15.000 de euro nu îi mai interesează nimic, nu îi mai interesează decât sumele pe care le au. N-am văzut cinci pase cu om în plus, bă, cinci pase că ai om în plus. Stăteau în aglomerație, nu în poziție de pasă, niciunul nu se remarca pe teren”.

ADVERTISEMENT

„I-a luat Gică de peste tot și joacă fotbal. Cum? Spune-mi mie că nu e antrenor. Toți jucătorii pe care noi i-am refuzat, el i-a luat și i-a făcut să joace fotbal. Antrenorul, mă… Cum joacă Rapidul, cum joacă Craiova lui Mititelu? Pasează mult.

Nu știu dacă și-au pierdut încrederea în Dică, dacă îți pierzi încrederea în Dică nu mai joci fotbal? Aici e vorba despre ce faci la antrenamente, de automatisme. Ce faci la antrenamente, aia joci”, a mai spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Ei iau 15.000 de euro să se plimbe pe la Bruxelles!”

Sunt și jucătorii vinovați. Dacă oamenii au 15.000 de euro pe lună, ce să mai joace fotbal? Ăia de la CFR nu vor doar 15.000 de euro pe lună, ei vor mai mult de la viață.

Ai văzut ce spune Dan Petrescu? Că n-a văzut jucător care e antrenat prea mult. El îi omoară la antrenamente. Ăștia nu sunt antrenați, că n-au automatisme în capul lor, în creierul lor, înseamnă că nu se antrenează. Stau la plimbare în Franța, în Anglia, la Bruxelles și joacă tenis de picior”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează la ora asta nimic. Mă întreb cum pot să fac să mai scot ceva bani să mă retrag, pe cuvântul meu de onoare și la cald și la rece. Dacă pot să scot ceva bani, dau totul. O să vedeți la iarnă. Ce Academii ce milion jumate de euro, ce Academie a făcut Becali, vai, vai. Ia să vedeți cum taie Becali și Academia.

Nu sunt idiot, toată lumea care vrea bani, vine la mine. La campionat nu mai ai pretenții, te bate Rapidul de te năucește.

Ce pretenții să emitem cum Rapidul după așa meci. Vedeți cât au alergat jucătorii noștri după meciul ăsta. 8-9 kilometri. De ce să alerge ei, că iau 15.000 de euro. Oameni mici, oameni de nimic!”, a mai spus patronul FCSB-ului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: