Fotbal intern

Gigi Becali, încântat de gazonul de pe Arena Națională! ” E mai bun ca pe Wembley și Santiago Bernabeu”

20.12.2018 | 17:46
Gigi Becali s-a declarat încântat de gazonul de pe Arena Națională, care a fost schimbat de curând

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a declarat încântat de gazonul de pe Arena Națională, care a fost schimbat de curând după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a decis închiderea stadionului pentru reamenajarea suprafeței de joc. Omul de afaceri crede că în acest moment gazonul de pe Arena Națională poate fi comparată cu cele de pe marile stadioane ale Europei.

”Terenul de pe Arena Națională va fi mai bun decât toate terenurile de fotbal din Europa. Va fi mai bun și decât Wembley și Santiago Bernabeu. Cei care s-au ocupat de gazon au lucrat foarte bine. Au pus nisip atunci, imediat după meciul nostru cu Dinamo, că să se lege rădăcina. Cel care a a pus nisip acum a fost un specialist. A lucrat foarte bine, cu tot felul de ultraviolete”, a afirmat finanțatorul FCSB la Pro X.

Așa arăta gazonul la derby-ul Dinamo - FCSB 1-1
Așa arăta gazonul la derby-ul Dinamo – FCSB 1-1

Gigi Becali, încântat de gazonul de pe Arena Națională: ”Acum aștept să câștigăm cu CFR”

”Acum aștept să câștigăm meciul. CFR e puternică, dar cred că avem mai multă valoare decât ei. Acum avem încredere, iar când echipa are încredere și e în formă nu poate să ne stea nimeni în cale”, a mai spus Gigi Becali, încântat de noul gazon de pe Arena Națională.

”Când Florinel Coman și Florin Tănase au încredere nu ne bate nimeni. Ei aveau mereu mai multă putere, dar valoarea se transformă în putere și la noi. Înfrângerea cu Sepsi a fost altceva, nu ne-a învins Sepsi, ne-a învins iarna. Jucătorii valoroși nu au cum să joace pe gheață. Ce e ăla, fotbal pe gheață”, a precizat în încheiere Gigi Becali.

După derby-ul cu Dinamo încheiat la egalitate, scor 1-1, Gabriela Firea a decis închiderea Arenei Naționale și astfel FCSB a fost nevoită să se mute la Pitești pentru partidele cu Gaz Metan Mediaș și FC Viitorul. Astfel, întâlnirea FCSB – CFR Cluj, din etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano, se va juca pe cel mai mare stadion al țării, sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.