Fotbal intern

Gigi Becali, luat la mișto de Mario Camora după ce a zis că Man va pleca pe o sumă mare: ”Va rămâne pe viață la FCSB”

02.02.2019 | 10:48
Gigi Becali luat la misto de Mario Camora dupa ce a zis ca Man va pleca pe o suma mare Va ramane pe viata la FCSB

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, l-a luat la mișto pe Gigi Becali după ce acesta a zis că mijlocașul Dennis Man va pleca pe o sumă mare de la FCSB. Fotbalistul portughez consideră că niciun jucător din Liga 1 Betano nu poate fi vândut în acest moment cu mai mult de zece milioane de euro.

”Va rămâne pe viață la FCSB că nu dă nimeni 40 de milioane. Dacă merge pe 8-9 milioane undeva, la un club mai puternic și joacă bine, poate să vină cineva și să dea 40 de milioane pe el, dar să vii în România și să dai 40 de milioane pe un jucător, eu nu cred”, a declarat căpitanul formației CFR Cluj într-o conferință de presă.

Dennis Man în duel pentru balon cu Bradley de Nooijer la meciul FCSB - FC Viitorul
Dennis Man în duel pentru balon cu Bradley de Nooijer la meciul FCSB – FC Viitorul

Gigi Becali, luat la mișto de Mario Camora după ce a zis că Man va pleca pe o sumă mare: ”Poate va pleca pe 5, 7, 8 milioane de euro”

”Voi credeți? Eu personal nu. Este un jucător foarte bun, să nu credeți că spun altceva, dar să-l vândă Steaua în altă parte pe 40 de milioane de euro eu nu cred. Poate va merge undeva pe 5, 7, 8 milioane, cum a mai vândut deja Steaua în altă parte, dar 40, nu”, a mai spus Mario Camora despre posibilitatea ca Gigi Becali să-l vândă pe Dennis Man de la FCSB pe o sumă foarte mare.

Finanțatorul Gigi Becali a precizat vineri că la vară sau peste un an îl va vinde pe mijlocașul Dennis Man pentru o sumă de 30, 40 sau chiar 50 de milioane de euro. La finalul anului 2018, omul de afaceri a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru tânărul fotbalist de la o formație din vestul Europei. De internaționalul român de tineret s-au mai interesat și echipele Fenerbahce Istanbul, Zenit Sankt Petersburg și Anderlecht Bruxelles.