Fotbal intern

Întîlnire ŞOC la palatul lui Gigi Becali. “PLĂTESC oricît! Mă anunţi”

Timpul este din ce în ce mai important pentru tînărul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, românul Ionuţ Gologan, iar familia acestuia îşi pune acum toate speranţele în finanţatorul...
21.07.2015 | 00:04
Intilnire SOC la palatul lui Gigi Becali PLATESC oricit Ma anunti
ADVERTISEMENT

Timpul este din ce în ce mai important pentru tînărul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, românul Ionuţ Gologan, iar familia acestuia îşi pune acum toate speranţele în finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali l-a chemat luni pe tatăl lui Ionuţ Gologan la palat. Finanţatorul Stelei i-a dat bani pentru a putea pleca în Malaezia pentru a doua oară şi i-a promis că se poate baza pe ajutorul său! “Plătesc oricît ca să-l salvăm pe băiat! Mă anunţi“, i-a transmis Becali lui Dumitru Gologan.

ADVERTISEMENT

Puşcăriaşii care au pus pe jar DNA! Academicienii au intervenit şi ei

Îi mai angajează un avocat

Latifundiarul din Pipera  a ţinut să îl asigure pe Dumitru Gologan că o să plătească orice sumă este necesară doar pentru ca Ionuţ să scape de pedeasa pe care a primit-o în Malaezia. Pe lîngă toate acestea, Gigi Becali îi va angaja încă un avocat care să se ocupe de cazul tînărului.

Latifundiarul din Pipera a aflat despre toată această poveste  zilele trecute, din presă, şi s-a oferit să îl ajute pe Ionuţ şi pe familia acestuia. Gigi Becali i-a transmis că îi va oferi o Biblie, informaţie oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. (Vezi aici mai multe detaliile).

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Coşmarul campioanei ia TOT! Varela şi Chipciu, pe LISTĂ! 

„Îi mulţumesc domnului Becali şi sper că poate să îmi salveze copilul prin relaţiile pe care le are. Mă gîndesc mereu dacă poate să plătească suma de 1 milion de euro pentru ca fiul meu să fie eliberat pe cauţiune. Rămîne singura mea speranţă. Nu ştiu ce mai pot face.Sper să se rezolve lucrurile, mai ales cu ajutorul domnului Becali”, spune Dumitru Gologan, tatăl tînărului condamnat la moarte.

Planuri de salvare

Chiar înainte de a se întîlni cu tatăl lui Ionuţ, Gigi Becali a vorbit despre pe care vrea să îl dea celui închis în Malaezia. „Aşa cum am promis, o să îi dau tatălui său o Biblie ortodoxă să-i ducă băiatului la închisoare. O să îi dau şi o cruce. O icoană.

ADVERTISEMENT

Puşcăriaşii care au pus pe jar DNA! Academicienii au intervenit şi ei

BOMBA ANULUI! VICTOR SLAV ŞI BIANCA DRĂGUŞANU SE CĂSĂTORESC IAR?! ANUNŢ OFICIAL!

Am spus că pot oferi pînă la un milion de euro cauţiune, dar nu e cazul momentan, mi-a spus că nu poate fi vorba de o cauţiune, pentru că decizia nu e definitivă”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI